Tuesday, November 29, 2011

HOT ITEM !!!! PATI ZAFARON ( A+ ) UTK SAJIAN GELIGA ,KERIS@ DLL . ( LIMITED ) MAHAR NYE RM100.00

ZAFARO BLOOD GRAD A+  tembus isi kulit  bau nye sangat sukar untuk dihilang kn .sajian yg sangat digemari oleh khodam limited........insyaAllah.......power.

NEW SPECIAL COME HOT!!! GELIGA SEMUT MERAH DGN GELIGA LABAH LABAH MAHAR NYE RM 500.00 UTK KEDUA ITEM ITU

geliga semut merah 1biji dgn geliga labah hitam 1biji =offer now 2biji  mahar nye rm500.00
hasiat dan keindahan nye utk membawa tuah pada sipemilik nye dgn izin allah swt insyaAllah.........limited item.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEW HOT ITEM!!!APEL JIN BERWAFAQ REZKI MHR NYE RM 130.00 FREE POSTAGE.( SOLD OUT )


APEL JIN BERWAFAQ boleh diguna kan sebagai medium penarikan khazanah disesuatu tempat tak kira di mana  office rumah asrama  kedai runcit,kedai kopi @kedai kasut sekali pun insyaAllah. kun kata allah faya kun kata muhammad dgn mohon restu dari yg maha esa Allah swt  semoga ditambah kan rezki lgi.

X-POSE MISTIK-AJAIB KHADAM JGLT.


Boleh diguna kan sebagai medium penarikan khazanah dialam nyata @alam ghaib multifungsi utk mahar kan hub now!!!!!!!!serious buyer onlyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!! 

ITEM!!!!! 1 0 0 0 rupi DUIT SUKARNO IBU KARTINI ASLI SEDANG BERDOA MAHAR NYE RM 150.00


Boleh dijadi kan medium pelarisan perniagaan jika diletak telapak tangan iya nye bergulung dengan sendiri nye
( terdapat cop kun faya kun )barang tuah insyaAllah..... dari mistik-ajaib.

Tuesday, November 22, 2011

OFFER HOT ITEM !!!!!!! GELIGA LIPAN & GELIGA IKAN ASLI mahar nya rm300.00

hot item offer now hasiat nya sudah diketahui umum sebagai medium bertuah bagi sy apa yg dijadi dibumi dan dilangit semua nya ada keindahan nya semua nya ats kekuasaan ilahi kepada makluk ciptaan nye untuk menyampai kan mesge ats kebesaran nya.........syukur lh ats nikmat yg allah swt beri kpda kita. semoga kehidupan kita mendatang kn tuah lagi insyaAllah.

X-POSE MISTIK-AJAIB GELIGA BUNIAN PENDITA ALAM

HOT !!!!!!BULUH TUMPAT BERTEMU RUAS BIG SAIZ MAHARNYE RM250.00




sudah diketahui umum sebagai medium penarikan pelarisan ,pedinding diri dan pemanis dikata kan iya nye juga boleh terjadi  kebal jika berkeadaan kecemasan kemalangan dan berbagai lagi . bagi sy apa yg dianugerahi oleh allah swt semua nye ade keindahan yg tersirat insya Allah .....saiz kadar banding 50 rgt.

Monday, November 21, 2011

HOTTT ITEM!!!!!!GELIGA BUNIAN PENDITA ALAM GHAIB (01) mahar nya rm350.00


SEBELUM DIAKAD DAN DIMAHARKAN BATU INI MEMPUNYAI 9 KHADAM PERINGKAT TERTINGGI  BERASAL DARIPADA KALANGAN PENDITA ALAM GHAIB,..5 KHASIAT TERTINGGI .
 hasiat dan keindahan nya iyalah pemanis diri,pengaruh,pedinding,pelarisan dan pengasihan  insyaAllah tuah jika memiliki nya.

Sunday, November 20, 2011

HOT!!!!! GELIGA BUNIAN PENDITA ALAM GHAIB (SOLD OUT ) mahar nya rm350.00



SEBELUM DIAKAD DAN DIMAHARKAN BATU INI MEMPUNYAI 9 KHADAM PERINGKAT TERTINGGI  BERASAL DARIPADA KALANGAN PENDITA ALAM GHAIB,..5 KHASIAT TERTINGGI .
 hasiat dan keindahan nya iyalah pemanis diri,pengaruh,pedinding,pelarisan dan pengasihan  insyaAllah tuah jika memiliki nya.

Friday, November 18, 2011

HOTTT!!!!!!GELIGA BUNIAN PENDITA ALAM GHAIB (02) (SOLD OUT) mahar nya rm350.00



SEBELUM DIAKAD DAN DIMAHARKAN BATU INI MEMPUNYAI 9 KHADAM PERINGKAT TERTINGGI  BERASAL DARIPADA KALANGAN PENDITA ALAM GHAIB,..5 KHASIAT TERTINGGI .
 hasiat dan keindahan nya iyalah pemanis diri,pengaruh,pedinding,pelarisan dan pengasihan  insyaAllah tuah jika memiliki nya.



HOT ITEM!!!!!!GELIGA BUNIAN PENDITA ALAM GHAIB (03)   mahar nya rm350.00

SEBELUM DIAKAD DAN DIMAHARKAN BATU INI MEMPUNYAI 9 KHADAM PERINGKAT TERTINGGI  BERASAL DARIPADA KALANGAN PENDITA ALAM GHAIB,..5 KHASIAT TERTINGGI .
 hasiat dan keindahan nya iyalah pemanis diri,pengaruh,pedinding,pelarisan dan pengasihan  insyaAllah tuah jika memiliki nya. 

Wednesday, November 16, 2011

OFFER HOT ITEM !!!!!MERAH DELIMA HARUS DITAPA LAGI(MSH MUDA) mahar nya rm400.00

alhamdulilah dengan izin allah sekali lagi ats pemberian nya untuk dimahar kan kepada umum 1001 hasiat nya sangat tgi sudah diketahui umum sebagai medium perubatan, penarikan ,pengasihan, kerezekian  dan berbagai lagi tidak dapat sy nk jelas kan sbb terlalu banyak hasiat nya khadam puteri mempunyai potensi kebal kulit yg tersendiri harus ditapa kan madu  lagi disebab kan iyanya terlalu muda.jika tuanpuan  tahu tapa supaya  cepat terhasil  7 lapis gelas  pancar delima merah   hgga menerangi didalam air sila lh cuba ikot olahan tuan jika rezeki tuan terhasil panca merah delima tersebut itu lah rezeki kurniaan ilahi pada hamba nya. sekali lagi sy ber syukur akan kebesaran ilahi ats kurniaan rezeki ini . bidalah dgn harga berpatutan.  insyaallah benar2 asli boleh dbuat ibu duit ini yg menarik nyer  that why lor org gila bangat ama nya. (LIMITED) jika berhajat sms or call (serious buyer only!!!!!!)

Friday, November 11, 2011

X-POSE MISTIK-AJAIB PEDANG NABI MUHAMMAD SAW.

pedang agama .

HOT ITEM!!!!!!!!BUNTAT KELAPA ASLI DLM TEMPURUNG mahar nya rm300.00

Khasiatnya adalah untuk perubatan dan pelarisan, ada yang pernah cuba letak dalam gulai kari bersantan ,dengan izin ALLAH SWT kari itu tidak menjadi basi jika di biarkan sekian lama. Jika digoreskan atas wang kertas warnanya akan tertanggal, yang penting tetapkan niat kita iatu buntat kelapa ini adalah sebagai asbab sahaja. Semuanya adalah kekuasaan ALLAH SWT.

Thursday, November 10, 2011

HOT !!!!! TINTA ZAFARON mahar nya #$%^&*&

jika kreatif boleh lukis @tulis wafaq sendiri saja.  baru stly he3 warna dakwat merah zafaron bila dipandang nampak lh aura pada wafaq yg kita tulis @lukis isim kn itu tadi insyaAllah..........( jika free boleh laku kn nya ) .

NEW OFFER HOT ITEM !!!!!MATA KERIS PENUH AZIMAT,ANTIK TEMPA 15 JENIS BESI LUK 11 ( LIMITED )mahar nya rm250.00



MATA KERIS INI BOLEH MENJADI KOLEKSI ANDA BAGI INGIN MENUKARKAN MATA KERIS YANG SEDIA ADA MUNGKIN KURANG MEMUASKAN ATAU KURANG KUAT DAN AMPUH..MATA KERIS TEMPAHAN KHAS  INI MERUPAKAN MATA KERIS YANG DITEMPA DARI 15 JENIS BESI IAITU:

1. BESI WAJA
2. BESI SEMANGKA KUNING
3. BESI SEMANGKA HITAM
4. BESI KUNING
5. PERAK
6. BESI LINTAH
7. BESI METEORITE
8. BESI KARBON
9. BESI PAKU LAMA
10. BESI PELARIK
11. BESI PUTIH
12. BESI PASAK TIANG
13. BESI PELIUNG
14. BESI PATOH
15. IBU BESI

KHASIAT DAN KEAMPUHAN MATA KERIS INI AKAN MENJADI KAN PEMILIKNYA MEMILKI KEHEBATAN PENDINDING DIRI YANG LEBIH KUAT,PEMAMPAN DIRI DARI MUSUH DAN YANG PALINGB PENTING MENJADI PENGGERUN PADA MUSUH..  LIMITED.!!!!!!!!!!!
TUAH JIKA MEMILIKI NYA INSYAALLAH.....

Wednesday, November 9, 2011

HOT ITEM!!!!!!GELIGA LIPAN SUSU (SOLD OUT )mahar nya rm300.00

geliga lipan susu sukar ditemui keindahan nya aura sgt kuat berbanding warna biasa terhad utk dimahar kn kepada umum 1001 mcm keindahan nya insyaAllah ...

NEGO HOT ITEM !!!!!!GELIGA EMBUN ASLI mahar nya rm300.00



geliga embun banyak keindahan nya dikata kn jika disimpan di tmpt simpanan beranak pinak lh item satu penarikan yg ampuh insyaallah digemari oleh pengumpul barangan mistik. bagi sy apa yg dijadi allah swt semua ada keindahan nya yg tersendiri yg jenis ini tidak boleh dimasukan kedalam air smpn dlm bekas kedap udara yg lembab,sebulan sekali embunkan buntat ini di luar rumah.  hasil retual dari gunung ledang .  sejuk rumah ada nya iya dan utk penarikan. semua dgn izin allah swt .  so cold...................ehmp....mcm mna nk pasti kn iye nye asli bila diletak ditelapak tangan pun dh coldddddddddd............ehmp........

Sunday, November 6, 2011

NEW HOT ITEM!!!!!CINCIN BATU GELIGA MADU JADI BATU ASLI MAHAR NYE RM250.00



BATU GELIGA MADU MERUPAKAN BATU DARI JENIS-JENIS GELIGA SEPERTI GELIGA EMBUN,ULAR DAN LIPAN,BATU GELIGA MADU INI LEBIH SEPERTI GELIGA EMBUN DIMANA IANYA DIKATAKAN BATU YANG TERHASIL DARI MADU YANG BERTUKAR MENJADI BATU DAN TIDAK KELIHATAN APABILA DILETAKKAN DIDALAM MADU DAN BERUPAYA BERNAFAS DIDALAMNYA SEKIRANYA  DIISI DENGAN KHADAM DAN IANYA JUGA DIKATAKAN MERUPAKAN BATU YANG MAMPU MENGUBAH MADU MENJADI SEJUK DAN HILANG KHASIATNYA...

KHASIAT BATU GELIGA MADU
BATU INI BERKHASIAT DALAM MENEMBAH TENAGA DALAMAN SETELAH DIMINUM AIR RENDAMANNYA DAN MAMPU MENERIMA KHADAM PADA YANG PANDAI MENGISINYA KERANA KEJADIANNYA YANG SEMULAJADI DAN BUKAN BUATAN ATAU SINTETIK......hasiat dan keindahan nya semua nya dgn izin allah swt insyaAllah byk tuah nya.

Friday, November 4, 2011

OFFER!!!!!KERIS LILIT MATA BESI LINTAH HITAM 8INCI mahar nya rm120.00



SEJARAHNYA
Keris ini adalah keris azimat yang telah digunakan oleh orang tua-tua waktu dahulu kisahnya ianya digunakan untuk melindungi mereka sewaktu menempuh perjalanan yang jauh didalam hutan..mengikut kepercayaan mereka keris ni akan memebuatkan roh-roh jahat menjauhi mereka dengan sedikit bacaan ayat suci al-quran malah yang paling mereka takut adalah binatang buas.keris ini jarang dijumpai atau sukar dicari.sesipa yang tahu akan sejarah dan kegunaan keris ini pasti mengetahui bagaimana untuk menggunakaNnya.


SAYA SEBAGAI PEMILIK KERIS INI

Saya membeli keris ini sewaktu lawatan ke indonesia baru-baru ini tukang keris yang saya berurus niaga telah menawarkan keris ini walaupun saya tidak mengetahui fungsi sebenar keris ini tetapi tukang itu telah memberikan serba sedikit fungsi dan kegunaan keris ini..bagi saya keris ini adalah sebagai koleksi saya yang berharga..dan pada pendapat lain mungkin sebagai azimat atau sebagainya jadi terpulanglah pada diri masing-masing jangan sehingga menyimpang dalam mempercayai sesuatu itu....



BAHAN KERIS

- HULU DAN SARUNGNYA DARI BAHAN KAYU
- MATA KERIS DARI BESI LINTAH HITAM .

Thursday, November 3, 2011

E-BOOK MENENTANG HAIWAN BUAS mahar nya rm30.00


Ebook Menentang Haiwan Buas ini adalah untuk:-
1. Semua individu yang bekerja dan berhadapan dengan haiwan buas seperti di zoo, taman buaya, taman ular dan seumpamanya yang berhadapan dengan risiko serangan haiwan-haiwan tersebut. Ebook ini adalah untuk persediaan anda dari aspek kebatinan dan spiritual (bukan fizikal) bagi menangani apa jua risiko yang mungkin terjadi.
2. Para pemburu, pencari rotan atau herba, penoreh getah, penyelam di laut dan seumpamanya yang sering pergi ke hutan (atau ladang) atau pergi menyelam di lautan menjalankan tugas. Walaupun golongan ini agak kecil jumlahnya pada zaman ini, namun mereka masih ramai terutamanya di negeri Sarawak dan Sabah. Mereka ini berisiko diserang oleh haiwan-haiwan buas seperti harimau, ular sawa, jerung dan seumpamanya.
3. Para penternak apa jua haiwan ternakan di ladang ternak. Walaupun tajuk ebook ini adalah Menentang Haiwan Buas, namun ebook ini juga merangkumi pelbagai amalan melibatkan haiwan sama ada haiwan buas ataupun haiwan ternak yang agak jinak.
4. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup berfikiran terbuka dan sanggup berminda optimistik, tiada memandang sesuatu di sudut negatif semata-mata, termasuklah berkaitan dengan amalan-amalan menangani haiwan buas yang akan diketengahkan ini.
5. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang ingin memahami rahsia-rahsia amalan menangani haiwan buas yang sememangnya telah wujud sejak zaman dahulukala lagi dan sanggup faham bahawa ilmu pengetahuan seumpama itu sebenarnya masih ada dalam masyarakat kita.
6. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup membuka minda dan hati untuk memahami apakah itu amalan-amalan menangani haiwan buas  tanpa membuat kesimpulan awal tentangnya (selalunya kesimpulan negatif). Bak kata orang, “Hanya jauhari yang mengenal maknikam” dan “Tak kenal maka tak cinta”.
7. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang ingin mempelajari dengan pantas amalan-amalan menangani haiwan buas tanpa perlu pergi merantau ke seluruh ceruk rantau semata-mata ingin mempelajari, seterusnya menguasai ilmu-ilmu pengetahuan seumpama itu yang amat jarang didedahkan.
8. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang mengakui bahawa ilmu Allah itu amat luas dan tidak sekali berfikir secara negatif dengan keegoan bahawa tiada wujud ilmu pengetahuan seperti yang bakal dinyatakan.
9. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup membuka hati untuk berkongsi ilmu pengetahuan sesama manusia, sesungguhnya ilmu Allah sangat luas.

Tuesday, November 1, 2011

HOT!!!!! BESI KUNING DLM MYK ZAFFARON 3 WARNA mahar boleh slow talk

besi kuning dlm myk zaffaron 3 warna .merupakan  sarana mistik yg dirancang secara khusus utk menyampaikan pesan ghaib,besi kuning utk pedinding diri dari anasir jahat jin dan manusia   @boleh juga diguna untuk sajian yg terbukti sgt mujarab utk penarikan khazanah sesuatu tempat insya Allah.....semua nya keindahan dtg dari yg maha esa.

OFFER HOT ITEM !!!!!!!!!!!!MINI SHISA SAIZ 7 INCI mahar nya rm80.00

PERCUMA SEKOTAK TEMBAKAU NAKLA DAN SEPEKET 10 KPG CHARCOAL

MINI SHISHA
- MANGKUK TEMBAKAU DIPERBUAT DARI SERAMIK BERKUALITI TINGGI.
-DULANG ARANG DIPERBUAT DARI STAINLESS STEEL.
-BATANG SALUR DARI ALOY DAN STAINLESS STEEL DAN DIHIASI CORAK YANG INDAH
-BEKAS AIR DARI KACA GLAZE YANG DIHIASI GAMBAR YANG MENARIK.
-PAIPNYA DARI GETAH CAMPURAN
-MUNCUNG PAIP DARI KAYU
-PAIP DALAMANNYA DARI STAINLESS STEEL.
-FUNGSINYA MEMANG SEPERTI FUNGSI SEBENAR DI KEDAI SHISHA..ANDA TIDAK PERLU LAGI MENGHISAP SHISHA DI LUAR SEBALIKNYA BOLEH ON SAHAJA DI RUMAH..