Thursday, June 26, 2014

RARE!!!!!!!!! CINCIN BATU PETIR UNTUK LELAKI UNTUK DMAHARKAN

ASAL -USUL BATU PETIR

MENGIKUT SEJARAHNYA BATU PETIR NI ASALNYA DARI PANAHAN PETIR KETANAH DAN DIHUJUNG PANAHAN TADI APABILA BERSENTUH DI TANAH MENJADI KETULAN KERAS SEOLAH-OLAH BESI TAPI INILAH YANG DIPANGGIL BATU PETIR...MANAKALA MITOSNYA ADA YANG BERCERITA BAHAWASANYA BATU PETIR INI ADALAH SYAITAN YANG TELAH BERTUKAR KEPADA SEBUTIR BATU SETELAH TERKENA PANAHAN PETIR..

Khasiat BATU PETIR:

Melindungi diri dari marabahaya
Menahan dengkian manusia..
kekuatan tenaga..
Menjauhkan syaitan dan segala unsur kejahatan ini kerana syaitan takut melihat sahabatnya menjadi batu setelah dipanah petir..
kebiasaannya yang paling ditakuti oleh kita ialah santau dan ini akan dapat di tepis oleh batu petir ini..
Dari segi teori sains batu ini mempunyai gabungan bahan organik dan kimia yang belum dikaji dan diterokai oleh sesiapa..
DLL.....INSYAALLAH...

(DISERTAKAN DENGAN PENGISIAN)

6 comments:

 1. Replies
  1. Saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok MBAH PESUGIHAN DANA GHAIB

   Delete
 2. Jika tidak mampu mengamalkan zikir yg diberi, cincin masih boleh dipakai atau dipulangkan?

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. whatsaap saya di number 0129119661 saya beminat mahu beli batu petir ni.

  ReplyDelete