Sunday, April 29, 2012

HOT EBOOK!!!!!!! IJAZAH ILMU PENAWAR RACUN UNTUK DIMAHARKAN (SENT MELALUI EMAIL ANDA)


Ebook Penawar Racun ini adalah untuk:
1. Para pengamal pengubatan secara batin atau spiritual (pawang, dukun, manang, shaman atau pengamal pengubatan kaedah spiritual yang lain) yang ingin menambah ilmu di dada dan sanggup membuka hati dan minda untuk menerima ilmu-ilmu pengetahuan seumpamanya walaupun ilmu pengetahuan yang akan disampaikan mungkin dari aliran yang agak berbeza.
2. Para pengamal pengubatan secara batin atau spiritual yang ingin memahami dan menguasai kaedah penawar racun (yang ghaib atau yang nyata) dan sanggup berfikiran terbuka untuk mengetahuinya.
3. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang ingin memahami kaedah-kaedah penawar racun (yang ghaib atau yang nyata) yang sememangnya telah wujud sejak zaman dahulukala lagi dan sanggup faham bahawa ilmu pengetahuan seumpama itu sebenarnya masih ada dan tersimpan di dada golongan tertentu dalam masyarakat kita.
4. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup membuka minda dan hati untuk memahami dunia pengubatan secara batin atau spiritual serta kaedah-kaedah penawar racun (sama ada yang ghaib atau yang nyata).
5. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang ingin mempelajari dengan pantas selok-belok pengubatan secara batin atau spiritual dan kaedah-kaedah penawar racun (ghaib atau nyata) tanpa perlu pergi ke seluruh ceruk rantau semata-mata ingin mempelajari, seterusnya menguasai ilmu-ilmu pengetahuan seumpama itu yang amat jarang didedahkan.
6. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang mengakui bahawa ilmu Allah itu amat luas dan tidak sekali berfikir secara negatif dengan keegoan bahawa tiada wujud ilmu pengetahuan seperti yang bakal dinyatakan.
7. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup membuka hati untuk berkongsi ilmu pengetahuan sesama manusia, sesungguhnya ilmu Allah sangat luas.FAEDAH-FAEDAH EBOOK PENAWAR RACUN UNTUK ANDA
Berikut disenaraikan faedah-faedah yang akan anda perolehi dengan memiliki ebook Penawar Racun ini:-


BISANYA SANTAU, PATAK, JAYAU, SANTET, SERANGAN GHAIB, ILMU HITAM, PUKULAN JURUS KEBATINAN, PUKAU, BADI, SAKA DAN SEUMPAMANYA AKAN MUDAH ANDA TANGANI
* Dengan mempelajari dan menguasai ebook ini, bisanya santau, patak, jayau, santet, serangan ghaib, ilmu hitam, pukulan jurus kebatinan, pukau, badi, saka dan seumpamanya akan mudah anda tangani. Sama ada racun tersebut daripada unsur-unsur ghaib, kebatinan atau nyata, insyaallah anda tidak akan menghadapi masalah untuk menanganinya. Segala amalan, kaedah dan ilmu pengetahuan yang terkandung di dalam ebook ini adalah warisan turun-temurun sejak zaman-berzaman. Rahsia yang hampir luput ditelan zaman, namun masih tersimpan di dada segelintir individu dalam masyarakat kita.


ANDA AKAN MAMPU MENJADI PENYEMBUH KEPADA DIRI ANDA DAN KELUARGA DARIPADA RACUN YANG BIASA ATAUPUN GHAIB
* Dengan mempelajari dan menguasai apa yang diajarkan melalui ebook ini, anda akan mampu menjadi penyembuh atau perawat kepada diri anda sendiri atau ahli-ahli keluarga baik daripada racun (pembisa atau penyakit) yang nyata ataupun yang berpunca daripada unsur-unsur ghaib. Dunia ini sangat luas dengan manusia serta makhluk yang pelbagai ragam. Adakah jaminan bahawa di sepanjang kehidupan anda dan keluarga, tiada kemungkinan sesuatu yang tidak diingini seperti itu bakal terjadi? Sebelum segala-galanya terlambat, inilah masa yang sesuai untuk anda mengisi segala ilmu di dada.


ANDA DAN DAN KELUARGA AKAN MEMILIKI PERISAI YANG AMPUH DARIPADA SERANGAN-SERANGAN ORANG YANG KHIANAT
* Bak kata orang, "Rambut sama hitam, hati lain-lain". Perbuatan khianat oleh orang-orang yang menyimpan sakit hati dan dendam tidak mustahil boleh terjadi terhadap anda dan keluarga, apatah lagi dalam masyarakat nusantara yang sememangnya masih wujud pelbagai jenis kepercayaan. Adakah anda sanggup berdiam diri dan cuma memerhatikan diri anda dan keluarga yang tersayang menanggung derita kerana perbuatan yang kejam serta tidak berperi itu? Sahabatku, penuhilah ilmu di dada selagi anda berupaya, sebelum segala-galanya terlambat. Sesungguhnya, malang itu memang tidak berbau.


ANDA BAKAL MEMILIKI KEPAKARAN SEBAGAIMANA PENGAMAL PENGUBATAN SECARA BATIN DAHULUKALA
* Dengan mempelajari segala jenis ilmu pengetahuan yang memfokus kepada penawar racun (sama ada yang nyata ataupun ghaib) sebagaimana yang terkandung di dalam ebook ini, anda bakal memiliki ilmu pengetahuan yang setaraf dengan pengamal-pengamal pengubatan secara batin dan spritual dahulukala. Ilmu-ilmu pengetahuan sebegini amat jarang didapati apalagi untuk dipelajari. Ini adalah satu-satunya peluang untuk anda mempelajari dan menguasainya.


ANDA TIDAK AKAN TAKUT DALAM MENEMPUH SEBARANG DUGAAN ATAU ANCAMAN
*Ketakutan boleh datang dalam pelbagai bentuk termasuklah ketakutan terhadap penyakit yang datang secara nyata ataupun ghaib, ketakutan terhadap perbuatan khianat orang yang mendendami, ketakutan terhadap pelbagai malapetaka yang mungkin dan pelbagai lagi. Dengan mempelajari, memahami dan menguasai ilmu-ilmu pengetahuan yang terkandung di dalam ebook ini, anda tidak akan takut dalam menempuh sebarang dugaan atau ancaman baik yang datang secara nyata ataupun ghaib. Semuanya akan menjadi mudah buat anda kerana anda mampu menyembuh dan menawarkannya, dan mampu menyelesaikannya sendiri tanpa pertolongan orang-orang yang dianggap mahir yang belum pasti keberkesanannya.


ANDA DAN KELUARGA BOLEH HIDUP DENGAN LEBIH AMAN DAN TENTERAM TANPA SEBARANG GANGGUAN
* Dalam kehidupan seharian, tidak diketahui sama ada anda atau mana-mana ahli keluarga anda pernah melukai hati sesiapa. Tidak diketahui sama ada terdapat perasaan-perasaan iri hati, hasad dengki atau dendam di hati orang-orang tertentu terhadap anda mahupun keluarga.. atas apa jua sebab sekalipun. Dengan mempelajari, mengamalkan dan menguasai pelbagai kemahiran yang terdapat di dalam ebook ini, anda dan keluarga akan mampu hidup dengan lebih aman dan tenteram tanpa sebarang gangguan kerana anda tahu untuk menanganinya, sedar akan kehadiran sebarang musibah dan tidak akan mudah leka dalam kehidupan. Semuanya bakal anda pelajari nanti.
JIKA BERHAJAT DAPATKAN SEGERA SENT MELALUI EMAIL ANDA

No comments:

Post a Comment