Tuesday, January 18, 2011

HOT ITEM!!!!!!MANI GAJAH ASLI UMPAMA MINYAK DAGU MAHAR NYE RM 100.00
MANI GAJAH ASLI
Mani Gajah Asli ini kami perolehi dari Indonesia, ianya diambil dan dikumpul oleh penduduk asli kaum batak dari pedalaman Indonesia. Mani Gajah yang kami beli ini sebesar duit syiling 10 sen. Kebiasaannya mani gajah ini di jual dalam bentuk minyak di mana ianya dicairkan dan dicampur dengan minyak atar tetapi kemusykilannya berapa banyakkah mani gajah yang terdapat di dalam minyak itu. Mani Gajah milik kami ini boleh menghasilkan minyak asli sehingga 100 botol sebesar botol minyak atar yang asli tanpa dicampur dengan apa-apa minyak.
SEJARAHNYA
Mengikut kisah orang asli batak mani gajah ini mampu mempengaruhi minda manusia untuk menurut kata dan kehendak pengguna minyak ini, lebih kuat lagi dari minyak cenuai atau minyak pengasih sehinggakan yang terkena seperti di pukau dan tidak sedarkan diri.
KHASIATNYA
Minyak air mani gajah ini amat mujarab sebagai penunduk, pengerat kasih sayang suami isteri, pengasih, dan juga pelaris untuk perniagaan dan pekerjaan.
MENGAPA ANDA PERLU MEMBIDA ITEM INI?
Dengan mencairkan mani gajah ini menjadi cecair dan dicampurkan ke dalam minyak atar asli mampu menghasilkan 50 – 100 botol sebesar botol minyak atar dan harga pasarannya untuk sebotol ialah RM100 – RM300. Jadi anda cuba bayangkan sekiranya 100 botol berjaya dijual. 


11 comments:

 1. beratnye berapa gram? lebih 4gram tak?

  ReplyDelete
 2. masih ada stok? bgaimana cara pembelian?

  ReplyDelete
 3. Maseh kah ada lagi saya ingin sekali membelinya.Tolong email saya d sabil_64@yahoo.com.sg.Terima kaseh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok MBAH PESUGIHAN DANA GHAIB

   Delete
 4. Assalamualaikum Tok,

  Ada lagi barang ni?

  ReplyDelete
 5. saya berminat juga..kirimkan info di imafederico@gmail.com

  ReplyDelete
 6. tok ak pun ada ni 2 ons, (200gr) kalau berminat hubungi 02362885644. di jamin asli 100%. harga bisa nego

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tok tolong email kan pd saya saya berhajat... bagai mana saya boleh dapatkan.... zameru85@yahoo.com

   Delete
 7. Saya dari Singapura dan amat berminat. Tlg emailkan ke ikmalain@gmail.com

  ReplyDelete
 8. more info call or sms mistk-ajaib now!!!!!!!!!! 0142517441

  ReplyDelete
 9. saya dari cirebon indonesia... barangkali berminat saya ada bahan mustika mani gajah kristal madu yang masih bercampur dengan tanah..dijamin asli...bisa email di naufal.nurzaidan@gmail.com

  ReplyDelete