Wednesday, February 29, 2012

NEW HOT!!!!!CINCIN BUNTAT IKAN MAHAR NYE RM250.00


HASIAT BUNTAT IKAN
KHASIAT BUNTAT IKAN IALAH AMPUH KHASIAT PELARISAN DAN HASIL TANGKAPAN YANG BANYAK INSYAALLAH ATAS KEBERKATANNYA,CARA GUNA AMAT MUDAH HANYA SELAWAT 3KALI DAN DIRENDAM KEDALAM AIR DIKAWASAN PANCING YANG TELAH DILETAKKAN DIDALAM BEKAS DAN KEMUDIAN DISIRAM KEPADA UMPAN INSYAALLAH .

Monday, February 27, 2012

HOT ITEM !!!!!BATU METEORITE ( 02 ) UTK DIMAHAR KAN

AURA YANG ADA PADA NYE SANGAT LUAR BIASA POWER  .UTK DIMAHAR KAN KEPADA YANG BERHAJAT........( BERPOTENSI KEBAL KULIT ) INSYAALLAH.....BIDALAH TETAP  KAN HARGA ANDA SENDIRI . SEHINGGA MEMENANGI NYE.

Sunday, February 26, 2012

X-POSE MISTIK-AJAIB PEDANG NABI MUHAMMAD SAW

PEDANG AGAMA ISLAM  ( HADIAH KAN LAH  .........................( AL-FATIHAH )  ...............................KEPADA NABI KESAYANGAN KITA MUHAMMAD SAW ..... amin.....semoga kita ada jaminan ke akhirat kelak insyaAllah.......terima kasih....diucapkan kepada muslimin dan muslimat.

HOT ITEM !!!!!!!!SYILING YASIN 7 TOMBAK UTK DIMAHAR KAN RM100.00*Melindungi diri dari marabahaya
*Menahan dengkian manusia..
*kekuatan tenaga ..
*menjauh syaitan dan segala unsyr kejahatan..
*kebiasaannya yang paling ditakuti oleh kita ialah santau dan ini akan dapat ditepis.
*memampan dari serangan halus seperti santau dan ilmu hitam 
*rasa yakin dan berani
*dan membawa tuah insyaallah.

Saturday, February 25, 2012

PROMOTION!!!!!!GELAS ANTIK BARANG LAMA TUAH (FREE GIFT BATU JADE ) MAHAR NYE RM100.00( SOLD OUT )
PROMOTION !!!!! BARANG TUAH TEMBAGA ALLADDIN ( FREE GIFT BATU JADE ) MAHAR NYE RM100.00( SOLD OUT )

HOT ITEM !!!!!!!SYILING CHINA BERLUBANG TENGAH UTK DIMAHAR KAN

JUGA UNTUK PENARIKAN (  FOR COLLECTION   )!!!!!!!!!!HOT ITEM BIDALAH SENDIRI DENGAN HARGA ANDA SEHINGGA MEMENANGINYE COIN SEPERTI DIATAS.

HOT ITEM !!!!!!!SYILING NAGA JAWI SILVER ( 01 ) UTK DIMAHAR KAN RM100.00

( FOR COLLECTION ) jika berhajat bidalah.

HOT ITEM !!!!!! CINQUANTE RIELS UNTUK DIMAHAR KAN

FOR SALE  bole dijadikan  collection anda .

HOT ITEM !!!!!!! TWO HUNDRED AND FIFTY DINARS UTK DUMAHAR KAN

UNTUK DIMAHAR KAN KPDA UMUM.

HOT ITEM !!!!!!! LIMA RATUS RUPIAH UTK DIMAHAR KAN.

UNTUK DIMAHAR KAN KEPADA UMUM

X-POSE MISTIK-AJAIB IBU DUIT PEMBERIAN ALAM BUNIAN

IBU DUIT PEMBERIAN ALAM BUNIAN.

X-POSE MISTIK-AJAIB SUSUK EMAS ALAM GHAIB

HASIL RETUAL DIBERIKAN SUSUK EMAS HOT ITEM!!!!!!!!!!

OFFER NEW ITEM !!!!!!!!BUNTAT SIPUT JADI BATU ASLI MAHAR NYE RM150.00

Penarikan ampuh hasil retual dari alam ghaib  dikatakan buntat siput jadi batu asli . juga sukar untuk mendapat kan nye item  dari alam ghaib asli insyaAllah ...................bidalah jika rezki anda .......... wallahualam .

HOT ITEM !!!!!!BUNTAT ULAR SAWA ASLI MAHAR NYE RM350.00


Buntat ular sawa asli ditemui berdekatan dengan nye pada asal bentuk nye besar kasar dicanai dapat 3biji permata satu untuk dimahar kan kepada umum 1001 hasiat dan keindahanye insyaAllah  jika rezki anda bidalah.......barang tuah dari mistik-ajaib.

NEW ITEM !!!!!!!BUNTAT SIPUT PEMBERIAN PUTERI BUNIAN MAHAR NYE RM100.00

Sangat ampuh untuk penarikan sesuatu  pelarisan pedinding diri dan juga pemanis pemberian puteri bunian untuk dimahar kan kepada umum  diserta kan pengisian isim utk tugasan (berqadam ) tuah jika memiliki nye sangat digemari oleh pengumpul barangan tuah insyaAllah asli .  bidalah jika rezki anda .

Saturday, February 18, 2012

NEW HOT!!!!!MINYAK HARIMAU MATI BERAGAN AMPUH MAHAR NYE RM250.00


Minyak ini adalah astrak dari harimau putih yang dikatakan mati beragan,dan ianya dihasilkan mengikut cara dan tertip tradisional orang jogjakarta yang merupakan negeri di Indonesia yangmasih mengekalkan sistem beraja dan merupakan pengeluar keris terbesar didunia,minyak harimau putih terkenal disana dan merupakan minyak yang digunakan oleh pahlawan mereka didahulu kala,namun pada hari ini dalam kehidupan moden masyarakat jogja minyak ini digunakan untuk kegunaan dalam kehidupan sehari-hari dimana ianya sebagai pendinding diri dari hasad dengki manusia dan amat ampuh menjadi penepis santau,bagi kerjaya pula sebagai ketua mampu mengawal orang bawahannya dan mereka akan ikut arahannya dengan patuh dan hormat,untuk pengamal seni silat ianya mampu menjadi penggerun dan penguat tenaga dalaman,..akan segala keampuhan yang terdapat didalam minyak ini hendaklah digunakan kejalan kebaikan insyaAllah akan diberkati dengan rezeki yang tak diduga..insyaAllah (LIMITED) !!!!!!!!!!!!!!!

KEINDAHAN YANG DIKENAL PASTI ADALAH
1.Penggerun
2.Penunduk
3.Pengaruh
4.Penguat tenaga dalaman.
dengan izin allah swt

NEW HOT !!!!!!MINYAK CEDERAWASIH ( KALIMANTAN ) MAHAR NYE RM250.00Telah dinyata kan dalam kitab tajul muluk bahawa burung cenderawasih mempunyai pelbagai kelebihan .seluruh badannya  digunakan untuk perubatan. namun ramai yang memburu nya kerana tuah nya "burung cenderawasih  diguna sebagai pelaris "baik untuk pelaris diri atau perniagaan.sekiranya seseorang memiliki bulu burung cenderawasih sahaja pun sudah cukup untuk dijadikan sebagai pelaris .mengikut ramai orang yang ditemui memakainya sebagai pelaris menyata kan, bulu cenderawasih ini merupakan pelaris yang paling besar .hanya orang yg memiliki nya yg tahu akan kelebihannya ini ,namun yang pasti burung cenderawasih bukan calang- calang burung penuh dengan mistik ajaib tuah insyaAllah.( LIMITED )  !!!!!!!!!!!

Friday, February 17, 2012

X-POSE MISTIK-AJAIB BUNGA BAKAWALI

keindahan Bunga bakawali boleh diguna kan untuk retual ..........sangat digemari oleh makhluk ghaib. (  NOT FOR SALE SORRY )

OFFER HOT ITEM!!!!!!!!! MINYAK PENGASIH & PELARIS LOVE BIRD MAHAR NYE RM90.00

MINYAK PENGERAT IKATAN LOVE BIRD NEW ITEM FROM MISTIK AJAIB , MINYAK INI SEPERTI MINYAK CINDAI MERAH ,CENUAI, MANI GAJAH DAN LAIN LAIN JUGA .JIKA TERKENA  MINYAK INI BOLEH MEMBUAT ORANG TERPUKAU DAN TIDAK SEDAR KAN DIRI DAN LEBIH MESRA KASIH SEPERTI BURUNG LOVE BIRD JUGA TAK BOLE DIJAUH KAN DARI PASANGAN  NYE DISERTA KAN PENGISIAN ISIM PENGASIH & PELARIS SUPAYA AMPUH LAGI  INSYAALLAH  ( DENGAN IZIN ALLAH ) .

HOT!!!!!!BATU ARJUNA ( ALAM GHAIB ) MAHAR NYE BIDALAH SENDIRI @_@


MEMPUNYAI 7 KHADAM PERINGKAT TERTINGGI PADA BATU ARJUNA DAN BERASAL DARIPADA KALANGAN KHADAM ALAM BUNIAN,.5 KHASIAT TERTINGGI YANG TELAH DIPASTIKAN OLEH BELIAU IALAH:

PEMAMPAN SIHIR DAN ILMU HITAM
KEBAL DARURAT
PENGGERUN
PENUNDUK
PENAWAR RACUN
 INSYAALLAH  TUAH JIKA MEMILIKI NYE .

Thursday, February 16, 2012

OFFER HOT!!!!BATU ALAM GHAIB HUJAU LUMUT ( 07 ) MAHAR NYE RM70.00

BATU ALAM GHAIB  HIJAU LUMUT  SANGAT SUKAR DITEMUI .............DITEMUI DI DALAM BILIK SY MISTIK....DTG NYE DGN SENDIRI  UTK DIMAHAR KAN KPDA UMUM.........PENARIKAN BOLE TAHAN JUGA INI.

Saturday, February 11, 2012

NEW X-POSE MISTIK-AJAIB !!!!!! JENGLOT POCONG

HOT !!!!!!!!!!!!!! ITEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEW COME !!!!!!MINYAK KASTURI +BULUH PERINDU +BUNGA ZAFARON MAHAR NYE RM150.00 ( SOLD OUT )

 UNTUK SANTAPAN ROHANI JUGA KEMASUKAN ISIM UNTUK PENGASIH PELARIS PEDINDING DAN JUGA SESUAI UNTUK PENJAGAAN BARANGAN BERQADAM. INSYAALLAH.   BIDALAH

X-POSE MISTIK-AJAIB ( BARANG MISTIK AJAIB PASTI MEMBAWA TUAH )

-NOT FOR SALE- HE3

NEW HOT!!!!!MINYAK MISIK HITAM JAKARTA MAHAR NYE RM100.00

Minyak ini digunakan untuk memperkuatkan semangat khadam didalam keris lama dan mampu digunakan untuk mengarahkan keris itu mengikut kehendak kita ini kerana dikatakan minyak asli misik adalah makanan khadam yang paling ampuh kerana sukar didapati selain harganya yang mahal..dan ianya juga mampu menguatkan khadam pada keris senjata-senjata geliga batu permata dan juga untuk santapan rohani kita dan lain....insyaAllah ampuh.

X-POSE MISTIK-AJAIB

-NOT FOR SALE- HE3>>>>>>(APE YG BEST TENTANG BURUNG INI LAHIR LAHIR TERUS BESAR) MISTIK- AJAIB.........ehmpppppppp

Friday, February 10, 2012

HOT ITEM !!!! IBU DUIT SYILING 50 SEN TERBELAH 1967 UNTUK DIMAHAR KAN .HOT ITEM IBU DUIT SYILING TERBELAH 50 SEN 1967 YANG DIGEMARI OLEH PENGUMPUL BARANGAN MISTIK DIKATA KAN WANG INI BOLEH MENAMBAH KAN KEBERUNTUNGAN WALLAHUALAM.  SEMUA NYE DGN IZIN ALLAH SWT.

NEW HOT!!!!!!!!!CINCIN PENAWAR SELAR MALAM ( DISERTA KAN PENGISIAN RIJALUL GHAIB )MAHAR NYE RM200.00


diserta kan dengan pengisian rijalul ghaib  . akan datang qadam tersebut jika didlm kesukaran tapi jgn takut iye la teman ketika kecemasan .cincin batu ini boleh menjadi penawar racun bisa dan pedinding diri dengan izin allah swt
pantang larang jangan kena kotoran pada nye ,akan bercahaya apabila waktu malam..insyaallah tuah jika memiliki nye

Thursday, February 9, 2012

NEW HOT!!!!!!!CINCIN TERAS GEMUNGGAL JADI BATU MAHAR NYE RM250.00


KHASIATNYA
              
      TERAS GEMUNGGAL JADI BATU MEMPUNYAI KHASIAT YANG TINGGI DALAM PENDINDING DIRI DARI MARABAHAYA DAN DENGKIAN MANUSIA.DAN JUGA MERUPAKAN PENAWAR RACUN BISA YANG MANA SEKIRANYA DISENGAT ATAU DIPATUK RENDAMKAN BATU INI DAN DISELAWATKAN INSYAALLAH MUJARAB..IANYA JUGA MENUNDUKKAN ILMU HITAM DARI MENGHINGGAP KEATAS DIRI KITA INSYAALLAH...

X-POSE MISTIK AJAIB !!!!!!!!! BERBAGAI MINYAK UNTUK DIMAHAR

HOT ITEM !!!!!!!!!SARANG BURUNG TEMPUA UNTUK DIMAHAR KAN

DI CARI OLEH PERNIAGA DIKATA KAN IYA NYE DAPAT MELARIS KAN PERNIAGAAN WALLAHUALAM  ...........HUB NOW.

X-POSE MISTIK-AJAIB SULTAN ABDUL HAMID ( SULTAN KEDAH )

STORY !!!!!!!!!BIRD OF PARADISE ( BURUNG CENDERAWASIH )Telah dinyata kan dalam kitab tajul muluk bahawa burung cenderawasih mempunyai pelbagai kelebihan .seluruh badannya  digunakan untuk perubatan. namun ramai yang memburu nya kerana tuah nya "burung cenderawasih  diguna sebagai pelaris "baik untuk pelaris diri atau perniagaan.sekiranya seseorang memiliki bulu burung cenderawasih sahaja pun sudah cukup untuk dijadikan sebagai pelaris .mengikut ramai orang yang ditemui memakainya sebagai pelaris menyata kan, bulu cenderawasih ini merupakan pelaris yang paling besar .hanya orang yg memiliki nya yg tahu akan kelebihannya ini ,namun yang pasti burung cenderawasih bukan calang- calang burung penuh dengan mistik ajaib tuah.

NEW HOT!!!!!BATU AJAIB( ALAM GHAIB ASLI ) MAHAR NYE RM1 0 0 0 ( BOLE DIRUNDING

SERIOUS BUYER ONLY...............HUB NOW KEPADA YG BERTUAH SAHAJA YANG MAMPU MEMILIKI BATU AJAIB  INI KEINDAHAN NYE SERIBU SATU MACAM. INSYAALLAH JIKA REZKI ANDA BIDALAH.

Tuesday, February 7, 2012

HOT ITEM !!!!!!!! POKOK BULUH PERINDU UTK DIMAHAR KAN.

POKOK BULUH PERINDU GUNUNG LEDANG AMPUH!!!!MEMBAWA TUAH KEDIAMAN ANDA JIKA MEMILIKI NYE INSYAALLAH.

Sunday, February 5, 2012

OFFER HOT ITEM !!!!!! CINCIN MANI GAJAH JADI BATU ASLI MAHAR NYE RM250.00( SOLD OUT )


CINCIN BATU MANI GAJAH ASLI
Mani Gajah Asli ini kami perolehi dari Indonesia, ianya diambil dan dikumpul oleh penduduk asli kaum batak dari pedalaman Indonesia. Mani Gajah yang kami beli ini adalah dalam bentuk batu asli dijumpai bersama-sam gumpalan mani gajah yang asli. Kebiasaannya mani gajah ini di jual dalam bentuk minyak di mana ianya dicairkan dan dicampur dengan minyak atar..
SEJARAHNYA
Mengikut kisah orang asli batak mani gajah ini mampu mempengaruhi minda manusia untuk menurut kata dan kehendak pengguna minyak ini, lebih kuat lagi dari minyak cenuai atau minyak pengasih sehinggakan yang terkena seperti di pukau dan tidak sedarkan diri.
KHASIATNYA
Batu mani gajah ini amat mujarab sebagai penunduk, pengerat kasih sayang suami isteri, pengasih, dan juga pelaris untuk perniagaan dan pekerjaan insyaAllah.

NEW HOT!!!!!BATU SERAI MENTAH PENGISIAN QADAM PENGGERAK ( HAJAT ANDA ) MAHAR NYE RM200.00

PENGISIAN QADAM PENGGERAK APE YG TERHAJAT DIHATI ANDA (  SERTA KAN HAJAT ANDA ) INSYAALLAH.........

Friday, February 3, 2012

NEW ITEM!!!!!MINYAK ZAFFARON HITAM MAHAR NYE RM100.00


KEGUNAANYA
Minyak ini digunakan untuk memperkuatkan semangat khadam didalam keris lama dan mampu digunakan untuk mengarahkan keris itu mengikut kehendak kita ini kerana dikatakan minyak asli zaffaron adalah makanan khadam yang paling ampuh kerana sukar didapati selain harganya yang mahal..dan ianya juga mampu menguatkan khadam didalam batu dari alam ghaib seperti batu geliga embun ,geliga lipan,besi kuning dan juga item-item dari alam ghaib yang lain