Thursday, April 28, 2011

OFFER NOW !!!!!UTK PENGISIAN KHADAM MAHAR NYA RM 250.00

1)CINCIN BATU PENGISIAN 1000KHADAM
2)CINCIN BATU PENGISIAN KHADAM JENIS BUNIAN

HASIAT NYA DLM BIDANG PERUBATAN PEDINDING , PENGASIH , PELARIS,DAPAT  MEMBERI BISI KAN JIKA DLM KEADAAN SESUKARAN  DN MEMUDAH KAN PENARIKKAN KHAZANAH ALAM  INSYAALLAH..... MUJARAB  (JENIS BATU BADAR BESI)

Monday, April 25, 2011

HOTT ITEM!!!!!!KALUNG PENGISIAN PENUH TUAH mahar nya rm300.00


MEMBAWA TUAH PADA SIPEMAKAI 1001 HASIAT TERKANDUNG INSYAALLAH.....( jika tuah nya sipemakai hasiat nya  pedinding,pelaris ,pengasih  ampuh!!!! diri di murah kan rezeki.... jika tuah nya sipemakai boleh  tembus pandang  insyaallah .......jika diizin kan tuhan allah swt.  semua ats kehendak nya.

X-POSE MISTIK-AJAIB (TOYOL)

MINYAK HAJARUL ASWAD +BULUH PERINDU mahar nya rm150.00# Barangsiapa yang kesempitan rezekinya, insya’Allah akan dipermudahkan urusannya.
# Mudah didampingi oleh orang ramai.
# Mempunyai wibawa dan karisma
# Pelaris perniagaan.
# Memudahkan perjalanan pekerjaan dan urusan.
# Memulihkan hubungan suami dan isteri yang bermasalah
# Mencari jodoh
# Menaikkan penyeri wajah
# Untuk pemanis
# Sebagai pemikat
# Orang lain terpesona melihat anda
# Orang lain lembut hati apabila melihat wajah anda
# Ramai ingin berdamping atau berkawan dengan anda
# Wanita atau lelaki akan tergila-gilakan anda
# Setiap yang terkena minyak ini pasti akan jatuh cinta pada anda

dengan izin allah. swt. (MAHAR NYA YG MAMPU ANDA MILIKI) dimakrifat kat doa.

OFFER NOW!!!!!!!POKOK BULUH PERINDU MAHAR NYA RM200.00


BENIH POKOK BULUH PERINDU.

NEW HOTT ITEM !!!!!!!!MINYAK PERINDU RAJA GUNUNG LEDANG mahar nya rm100.00
serta kan nama anda dan org yg dituju....................(nama) insyaallah kita iktiar .

# Barangsiapa yang kesempitan rezekinya, insya’Allah akan dipermudahkan urusannya.
# Mudah didampingi oleh orang ramai.
# Mempunyai wibawa dan karisma
# Pelaris perniagaan.
# Memudahkan perjalanan pekerjaan dan urusan.
# Memulihkan hubungan suami dan isteri yang bermasalah
# Mencari jodoh
# Menaikkan penyeri wajah
# Untuk pemanis
# Sebagai pemikat
# Orang lain terpesona melihat anda
# Orang lain lembut hati apabila melihat wajah anda
# Ramai ingin berdamping atau berkawan dengan anda
# Wanita atau lelaki akan tergila-gilakan anda
# Setiap yang terkena minyak ini pasti akan jatuh cinta pada anda
dengan izin allah. swt. (MAHAR NYA YG MAMPU ANDA MILIKI) dimakrifat kat doa.

Thursday, April 21, 2011

CINCIN GELIGA MUTIARA PELARISAN PEMANIS AMPUH mahar nya rm300 (sold out)GELIGA MUTIARA TERHASIL SEPERTI MUTIARA LAIN CUMA PERBEZAANNYA IANYA DIJUMPAI SEPASANG PADA SATU TIRAM KEBIASAANNYA HANYA SATU MUTIARA DIHASILKAN OLEH SATU TIRAM,DAN SEPASANG MUTIARA INI BERLAINAN SAIZ DAN BENTUK YG KECIL BERBENTUK BULAT DAN BERSAIZ NORMAL MANAKALA SEBIJI LAGI BERSAIZ BESAR DAN BERBENTUK BUJUR SEPERTI BATU CINCIN,MENGIKUT KISAHNYA MUTIARA YANG BERBEZA INI ADALAH GELIGA MUTIARA IANYA TERHASIL OLEH KEKUASAANNYA DAN KEAJAIBANNYA AMAT BERKHASIAT DAN AMPUH DALAM PELARISAN DAN AURA DAYA PENARIK DIRI,KEBIASAANNYA IANYA AKAN DIAMBIL TERLEBIH DAHULU OLEH ORANG-ORANG BUNIAN KERANAN MEREKA ADALAH MAKHLUK YANG AMAT MENGETAHUI CARA GUNA KHASIAT GELIGA INI,ITULAH SEBABNYA BATU INI AMAT SUKAR DITEMUI HANYA ORANG-ORANG TERTENTU SAHAJA YANG BOLEH MENGAMBILNYA DAN MENEMUINYA..ALLAHUALAM..

CINCIN KAYU KOKA JADI BATU PENDINDING,PENUNDUK(SOLD OUT) mahar nya rm200.00
MENGIKUT KISAH DARI AL-QURAN KAYU KOKA ADALAH JENIS KAYU YANG DIGUNAKAN OLEH NABI NOH UNTUK MEMBINA BAHTERANYA...KAYU KOKA INI AMAT KUAT DAN TEGUH DARI SEGI KETAHANANNYA DAN SAYA TELAH MENGIMPORT KAYU INI TERUS DARI ARAB SAUDI DIMANA HANYA DISANA TERDAPATNYA KAYU ASLI JENIS INI...ANTARA KAYU KOKA INI ADA KAYU KOKA YANG MAMPAT DAN TELAH BERUBAH MENJADI BATU DAN TERTANAM DITENGAH-TENGAH TERAS KAYU KOKA INI,PERKARA INI JARANG BERLAKU DAN AMAT SUKAR MENEMUI KAYU KOKA DALAM BENTUK BATU...INI SEMUA DALAH KEJADIAN NYA DAN KEKUASAANNYA ADANYA...           (SOLD OUT)

*thank you en mohd   from  kedah.

Wednesday, April 20, 2011

OFFER !!!!!CINCIN DELIMA BINTANG IKAT PERAK 952 ASLI mahar nya rm180.00 (SOLD OUT)


KHASIAT DAN KEINDAHAN BATU DELIMA BINTANG

- BATU YANG MEMANCARKAN AURA DIRI SIPEMAKAI DAN MENJADI PENARIK PADA ORANG LAIN..
- KHASIAT DAN KEINDAHAN YANG SEMULA JADI MERUPAKAN JANAAN DARI CAHAYA MATAHARI YANG MENJADIKAN BATU INI MEMANCARKAN KUASANYA DENGAN TITIK TENGAH PANCARAN BINTANG HASILAN DARI PANAHAN MATAHARI..

Tuesday, April 19, 2011

CINCIN DELIMA NAGA 12.5CT UNTUK KHADAM ALAM GHAIB mahar nya rm180.00


BATU DELIMA NAGA INI ADALAH BATU DELIMA BERURAT SEPERTI JANTUNG NAGA DAN DIKATAKAN IANYA AMAT SESUAI UNTUK DIISI KHADAM DAN DIGUNAKAN UNTUK PERTAHANAN DIRI DARI MUSUH,KEKEBALAN DAN PENGGERUN,URAT YANG DIDALAM BATU INI UMPAMA ALIRAN DARAH DAN RUANG UNTUK BERNAFAS BAGI NBATU NAGA INI MENGIKUT MITOSNYA BATU INI ADALAH SEBAHAGIAN DARI JANTUNG NAGA YANG DISEMBUR KELUAR DARI MULUTNYA..

KALUNG GADING GAJAH PENGGERUN DAN PENDINDING mahar nya rm 120.00

KALUNG GADING GAJAH PENGGERUN DAN PENDINDING mahar nya rm120.00OFFER NOW HOT ITEM!!!!!!CINCIN MANI GAJAH JADI BATU ASLI mahar nya rm250.00


SEJARAHNYA
Mengikut kisah orang asli batak mani gajah ini mampu mempengaruhi minda manusia untuk menurut kata dan kehendak pengguna minyak ini, lebih kuat lagi dari minyak cenuai atau minyak pengasih sehinggakan yang terkena seperti di pukau dan tidak sedarkan diri.
KHASIATNYA
Batu mani gajah ini amat mujarab sebagai penunduk, pengerat kasih sayang suami isteri, pengasih, dan juga pelaris untuk perniagaan dan pekerjaan.

Sunday, April 17, 2011

BATU GELIGA EMBUN ASLI mahar nya rm 300.00(sold out)


hasiat nya byak penyejuk hati pedinding pelaris perubatan 1001 hasiat insyaallah.....mistik item

CINCIN NILAM PENGISIAN ( Energi dan Kekuatan ghoib) mahar nya rm 150.00(sold out)


PENGISIAN  (Energi dan Kekuatan ghoib ) hasiat nya sebagai  pedinding  pelarisan dn pengasihan .  pengisian  segala kekuatan dgn izin allah swt insyaallah  .  mahar nya  yg mampu anda miliki .

Saturday, April 16, 2011

CINCIN GELIGA BUNTAT PINANG ASLI AMPUH mahar nya rm 160.00


CINCIN BATU BUNTAT PINANG
BATU BUNTAT PINANG INI BERKHASIAT DALAM MENYEJUKKAN PANAS BADAN AKIBAT DEMAM RINGAN ATAU CUACA PANAS,SIFATNYA YANG SEJUK JUGA MAMPU MENJADIKAN PEMAKAI CINCIN INI LEBIH SEJUK HATINYA DAN BERTAMBAH SABARNYA,BATU INI BERASAL DARIPADA AKAR PINANG TUA YANG TELAH LAMA DITINGGALKAN DAN DIKATAKAN AKARNYA MAMPU MENGELUARKAN BUNTAT INI SEKALI DALAM HAYAT...ALLAHUALLAM

CINCIN BATU ZAMRUD 25karat ASLI IKAT PERAK 925 mahar nya rm300


KHASIAT BATU ZAMRUD

PADA ZAMAN DAHULU  BATU ZAMRUD HANYA DIPAKAI OLEH GOLONGAN BANGSAWAN YANG MEMPERCAYAI BATU ZAMRUD BOLEH MEMBAWA KEMASYURAN
DALAM HIDUP DAN PERNIAGAAN MEREKA DAN MEREKA JUGA MEMPERCAYAI BATU INI MEMPUNYAI TENAGA SEMULAJADI DALAM MEMULIHKAN ALIRAN DARAH
DALAM BADAN DAN AKAN MENJADIKAN MEREKA LEBIH SIHAT.

BATU ZAMRUD AIR ASLI 5.8KARAT SESUAI BG ISIAN KHADAM mahar nya rm150.00


KHASIAT BATU ZAMRUD AIR
BATU ZAMRUD AIR INI ADALAH BATU ZAMRUD BERURAT SEPERTI DELIMA NAGA DAN DIKATAKAN IANYA AMAT SESUAI UNTUK DIISI KHADAM DAN DIGUNAKAN UNTUK PERTAHANAN DIRI DARI MUSUH,KEKEBALAN DAN PENGGERUN,URAT YANG DIDALAM BATU INI UMPAMA ALIRAN DARAH DAN RUANG UNTUK BERNAFAS BAGI ZAMRUD AIR INI.

x-p0se MiStIk-ajaib

Thursday, April 14, 2011

OFFER NOW !!!!BUNTAT KELAPA CINCIN BUNTAT DN BATU BUNTAT mahar nya rm300.00


                                                                                          1001 hasiat insyaallah jika disimpan membawa tuah pada tuan nya pedinding ,pelaris dan pengasih ampuh bidalah dgn harga berpatutan.

Monday, April 11, 2011

BATU AMETHYST QUARTZ MISTIK mahar nya rm140.00


Quartz ialah bahan yang paling biasa digunakan sebagai bahan mistik dalam mitologi orang asli Australia. Ia sering dapat ditemui di dalam kubur-kubur laluan di Eropah dalam konteks pengebumian, umpamanya Newgrange, atau Carrowmore di Ireland. Perkataan untuk quartz dalam bahasa Ireland ialah grian cloch yang membawa maksud "batu matahari".
               Pliny the Eldery, ahli alamiah Rom, mempercayai bahawa quartz merupakan ais yang beku selama-lamanya. Beliau mendakwa bahawa quartz yang ditemui berhampiran dengan glasier-glasier di Pergunungan Alp dengan hablur-hablur yang besar berbentuk sfera digunakan untuk mendinginkan tangan. Pliny juga tahu akan keupayaan quartz untuk menyebarkan cahaya menjadi sebuah spektrum.

BATU ZAMRUD BRAZIL ASLI 5.8KARAT mahar nya rm150.00


KHASIAT BATU ZAMRUD AIR
BATU ZAMRUD BRAZIL INI ADALAH BATU ZAMRUD BERURAT SEPERTI DELIMA NAGA DAN DIKATAKAN IANYA AMAT SESUAI UNTUK DIISI KHADAM DAN DIGUNAKAN UNTUK PERTAHANAN DIRI DARI MUSUH,KEKEBALAN DAN PENGGERUN,URAT YANG DIDALAM BATU INI UMPAMA ALIRAN DARAH DAN RUANG UNTUK BERNAFAS BAGI ZAMRUD BRAZIL INI.

CINCIN BATU SERAI HITAM ASLI SEPUH EMAS mahar nya rm120.00


BATU SERAI hanya diperolehi daripada pokok serai kampung yang berbunga atau pada tumbuhan-tumbuhan yang mengeluarkan bunga seakan bunga padi. Untuk makluman semua, pokok serai adalah tumbuhan yang amat sukar untuk mengeluarkan bunga dan pokok serai yang mengeluarkan bunga amat sukar dan jarang-jarang untuk ditemui. Jika ditemui pokok serai berbunga, untuk mengambil batu-batu yang terdapat dibahagian bawah perdu pokok serai tersebut memerlukan kaedah dan cara-cara yang tertentu dan hanya orang-orang yang arif dengannya saja yang berjaya mendapatkan batu serai. Terdapat pelbagai jenis warna yang biasa didapati seperti warna merah, kuning, warna jernih, biru,hijau dan unggu.
Kelebihan dan keistimewaan batu serai dimata umum ialah untuk pemanis dan pelaris.

CINCIN BATU SERAI UNGU ASLI SEPUH EMAS mahar nya rm120.00

BATU SERAI hanya diperolehi daripada pokok serai kampung yang berbunga atau pada tumbuhan-tumbuhan yang mengeluarkan bunga seakan bunga padi. Untuk makluman semua, pokok serai adalah tumbuhan yang amat sukar untuk mengeluarkan bunga dan pokok serai yang mengeluarkan bunga amat sukar dan jarang-jarang untuk ditemui. Jika ditemui pokok serai berbunga, untuk mengambil batu-batu yang terdapat dibahagian bawah perdu pokok serai tersebut memerlukan kaedah dan cara-cara yang tertentu dan hanya orang-orang yang arif dengannya saja yang berjaya mendapatkan batu serai. Terdapat pelbagai jenis warna yang biasa didapati seperti warna merah, kuning, warna jernih, biru,hijau dan unggu.
Kelebihan dan keistimewaan batu serai dimata umum ialah untuk pemanis dan pelaris.

CINCIN BATU PETIR ASLI mahar nya rm160.00


Khasiat BATU PETIR:

  • Melindungi diri dari marabahaya
  • Menahan dengkian manusia..
  • kekuatan tenaga..
  • Menjauhkan syaitan dan segala unsur kejahatan ini kerana syaitan takut melihat sahabatnya menjadi batu setelah dipanah petir..
  • kebiasaannya yang paling ditakuti oleh kita ialah santau dan ini akan dapat di tepis oleh batu petir ini..
  • Dari segi teori sains batu ini mempunyai gabungan bahan organik dan kimia yang belum dikaji dan diterokai oleh sesiapa..
Lagenda kekuatan khasiat batu ini:

  • Dikatakan batu ini dapat memampan serangan musuh sekiranya dipakai dibadan..musuh yang menyerang akan tercedera sendiri apabila menyentuh sipemakai..
  • Memampan dari serangan halus seperti santau dan ilmu hitam..
  • Rasa yakin diri dan berani...

Saturday, April 9, 2011

BULU BURUNG CENDERAWASIH KUNING OFFER NOW sehelai mahar nya rm100.00

Mengikut kepercayaan bahawa burung ini tidak pernah hinggap dipohon tetapi kekal terapung di angkasa. la juga dipanggil burung syurga. 
• Dianggap membawa unsur sakti, tuah dan kuasa pelaris. 
• Diburu kerana dipercayai membawa kuasa, tuah dan pengaruh di kalangan masyarakat Nusantara. 
• Dikaitkan dengan khasiat tinggi dalam dunia perubatan tradisional. 
• Bahagian tubuhnya juga dikatakan memberi kelebihan kepada sesiapa yang memilikinya 1001 hasiat insyaallah dgn izin allah swt.

Friday, April 8, 2011

MINYAK MANI GAJAH ASLI UMPAMA MINYAK DAGU mahar nya sebotol rm100.00SEJARAHNYA
Mengikut kisah orang asli batak mani gajah ini mampu mempengaruhi minda manusia untuk menurut kata dan kehendak pengguna minyak ini, lebih kuat lagi dari minyak cenuai atau minyak pengasih sehinggakan yang terkena seperti di pukau dan tidak sedarkan diri.
KHASIATNYA
Minyak air mani gajah ini amat mujarab sebagai penunduk, pengerat kasih sayang suami isteri, pengasih, dan juga pelaris untuk perniagaan dan pekerjaan.

Thursday, April 7, 2011

NEW HOTT ITEM OFFER !!!!!!!MINYAK CENDERAWASIH KUNING mahar nya rm150.00

kepercayaan bahawa burung ini tidak pernah hinggap dipohon tetapi kekal terapung di angkasa. la juga dipanggil burung syurga. 
• Dianggap membawa unsur sakti, tuah dan kuasa pelaris. 
• Diburu kerana dipercayai membawa kuasa, tuah dan pengaruh di kalangan masyarakat Nusantara. 
• Dikaitkan dengan khasiat tinggi dalam dunia perubatan tradisional. 
• Bahagian tubuhnya juga dikatakan memberi kelebihan kepada sesiapa yang memiliki nya.
1001 hasiat pelaris pengasih dn berbagai tuah tersirat insyaallah dgn izin tuhan.
# Barangsiapa yang kesempitan rezekinya, insya’Allah akan dipermudahkan urusannya.
# Mudah didampingi oleh orang ramai.
# Mempunyai wibawa dan karisma
# Pelaris perniagaan.
# Memudahkan perjalanan pekerjaan dan urusan.
# Memulihkan hubungan suami dan isteri yang bermasalah
# Mencari jodoh
# Menaikkan penyeri wajah
# Untuk pemanis 
# Sebagai pemikat
# Orang lain terpesona melihat anda
# Orang lain lembut hati apabila melihat wajah anda
# Ramai ingin berdamping atau berkawan dengan anda 
# Wanita atau lelaki akan tergila-gilakan anda
# Setiap yang terkena minyak ini pasti akan jatuh cinta pada anda

Wednesday, April 6, 2011

BATU KARANG MERAH mahar nya rm100

BATU BARANG MERAH HASIAT NYA PEDINDING PELARIS DAN DI KATA KAN DITAKUTI OLEH MAKLUK HALUS WALLAHUALAM.....

Monday, April 4, 2011

OFFER NOW!!! IBU DUIT SYILING YASSIN 7 kupu-kupu mahar nya rm150.00


Khasiat SYILING YASSIN:
* Melindungi diri dari marabahaya
* Menahan dengkian manusia..
* kekuatan tenaga..
* Menjauhkan syaitan dan segala unsur kejahatan.
* kebiasaannya yang paling ditakuti oleh kita ialah santau dan ini akan dapat di tepis.
* Memampan dari serangan halus seperti santau dan ilmu hitam..
* Rasa yakin diri dan berani...

OFFER NOW!!!!! IBU DUIT SYILING YASSIN 1 BAHTERA NABI NOH mahar nya rm150.00


DUIT SYILING YASSIN 1 BAHTERA NABI NOH ANTIK DAN ASLI
SYILING YASSIN INI ADALAH KOLEKSI PERIBADI SAYA DAN TELAH DIBELI DARI SEORANG HAMBA ALLAH SEWAKTU KELUAR NEGARA SAYA ADA BEBERAPA SET DAN HARGANYA DIPASARAN MENCECAH SEHINGGA RM4000++..SESIAPA YANG MEMINATI ITEM INI PASTI TAHU AKAN KESUKARAN MENDAPATKAN KOLEKSI YANG BENAR-BENAR ASLI...

BAGAIMANAKAH YANG DIKATAKAN ASLI
1.CETAKAN TIMBULANNYA YANG LEBIH KEMAS DAN TELITI SILA RUJUK GAMBAR.
2.DIKELILING SYILING INI TERDAPAT GARISAN LEKUK YANG MENYERUPAI SYILING SEBENAR.
3.DIHASILKAN DARI PERAK ASLI LIHAT WARNANYA.
4.APABILA DILAGAKAN ANTARA SATU SAMA LAIN ATAU SYILING LAIN BUNYI DETINGNYA NYARING DAN HALUS.

Khasiat SYILING YASSIN:
* Melindungi diri dari marabahaya
* Menahan dengkian manusia..
* kekuatan tenaga..
* Menjauhkan syaitan dan segala unsur kejahatan.
* kebiasaannya yang paling ditakuti oleh kita ialah santau dan ini akan dapat di tepis.
* Memampan dari serangan halus seperti santau dan ilmu hitam..
* Rasa yakin diri dan berani...

OFFER NOW!!!! IBU DUIT SYILING YASSIN 5 MAHAR NYA RM 150.00


Khasiat SYILING YASSIN:
* Melindungi diri dari marabahaya
* Menahan dengkian manusia..
* kekuatan tenaga..
* Menjauhkan syaitan dan segala unsur kejahatan.
* kebiasaannya yang paling ditakuti oleh kita ialah santau dan ini akan dapat di tepis.
* Memampan dari serangan halus seperti santau dan ilmu hitam..
* Rasa yakin diri dan berani...

OFFER NOW !!! IBU DUIT SYILING YASSIN 3 mahar nya rm150.00


Khasiat SYILING YASSIN:
* Melindungi diri dari marabahaya
* Menahan dengkian manusia..
* kekuatan tenaga..
* Menjauhkan syaitan dan segala unsur kejahatan.
* kebiasaannya yang paling ditakuti oleh kita ialah santau dan ini akan dapat di tepis.
* Memampan dari serangan halus seperti santau dan ilmu hitam..
* Rasa yakin diri dan berani..


NEW HOTT ITEM!!!!!!!BATU GELIGA YAKUT( Yellow Saphire)ASLI mahar nya rm 200.00

HASIAT TUAH PADA SIPEMAKAI SEBAGAI ASBAB  GELIGA  YAKUT ASLI AURA KEMAKMURAN ,KESEJAHTERAAN,PANGKAT KEBESARAN DGN IZIN ALLAH SWT INSAYAALLAH .

X-POSE KHAZANAH LAUT.

X-POSE KING STONE BATU GELIGA DLM BATU NOT FOR SALE SORRY

BOLEH SCAN TGOK APEHASIAT NYA..?????? HE3

IKAN TUAH nie brooo.......

x-pose mistik-ajaib sO cold.................

Sunday, April 3, 2011

BATU PENAWAR SERAI PELANGI ASLI mahar nya rm150.00

BATU SERAI PELANGI 

BATU SERAI PELANGI ADALAH AMAT SUKAR DITEMUI,BATU INI MEMPUNYAI TUJUH WARNA YANG MENYERUPAI WARNA PELANGI DAN DIKATAKAN KHASIATNYA AMAT KUAT UNTUK PELARIS DAN PEMANIS APABILA IANYA MAMPU MENGELUARKAN TUJUH WARNA DALAM SATU-SATU MASA.IANYA DIKATAKAN TERHASIL DARI POHON SERAI SEWAKTU HUJAN RENYAI DAN TERDAPAT SELARAN PELANGI PADA POHON ITU MELALUI TITISAN HALUS HUJAN RENYAI-RENYAI..

AKAR BAHAR TUMBUH DLM BATU MISTIK-AJAIB mahar nya rm300.00

antara hasiat iyanya.     AKAR BAHAR
Dapat dijadikan gelang tangan. Amat ampuh untuk dijadikan pendinding dari segala serangan ilmu hitam. Si pemakainya akan digeruni musuh dan dihormati oleh semua orang.