Monday, January 31, 2011

KULIT KIJANG BERGULUNG BERWAFAQ mahar nya rm100.00
KULIT KIJANG BERWAFAQ
Sudah diketahui umum oleh Penggemar dan Peminat “Mistik”. Medium yang amat Baik sebagai Pelaris dan Penarik untuk Perniagaan dan Diri jika diwafak @ ditinta pada Medium ini. Ia juga digunakan bagi Pengikat Kasih Sayang bagi Pasangan dan Keluarga. Medium yang Benar-benar Asli dan Tulen dari Sumber Alam Ghaib. Ianya akan melengkung dengan sendirinya jika diletakkan di atas tapak tangan untuk menunjukkan keasliannya

MANI GAJAH ASLI UMPAMA MINYAK DAGU mahar nya rm100.00


SEJARAHNYA
Mengikut kisah orang asli batak mani gajah ini mampu mempengaruhi minda manusia untuk menurut kata dan kehendak pengguna minyak ini, lebih kuat lagi dari minyak cenuai atau minyak pengasih sehinggakan yang terkena seperti di pukau dan tidak sedarkan diri.
KHASIATNYA
Minyak air mani gajah ini amat mujarab sebagai penunduk, pengerat kasih sayang suami isteri, pengasih, dan juga pelaris untuk perniagaan dan pekerjaan.

TALI PINGGANG BLING BLING rm60.00

CINCIN BATU ZAMRUD mahar nya rm160.00

cincin batu zamrud asli utk dimahar kan banyak keistimewaan nya insyaallah....

CINCIN BUNTAT KELAPA JADI BATU mahar nya rm180

BUNTAT KELAPA JADI BATU
BUNTAT KELAP JADI BATU AMAT SUKAR DIJUMPAI MALAH MUSTAHIL DAPAT DIMILIK SAYA ADA SEBIJI SAHAJA YANG SUDAH DIGILAP CANTIK MENJADI CINCIN YANG DIGUNAKAN SECARA MELUAS BAGI KEGUNAAN PERUBATAN YANG DIKATAKAN BERKHASIAT DALAM MENGHALAU BENDA MISTIK DAN GHAIB..IANYA JUGA BOLEH MELAWAN SEGALA ANCAMAN DENGKIAN MANUSIA DAN MERUPAKAN PELARIS DALAM BISNES

BATU QUARTZ PENUH MISTIK mahar nya rm100


Quartz ialah bahan yang paling biasa digunakan sebagai bahan mistik dalam mitologi orang asli Australia. Ia sering dapat ditemui di dalam kubur-kubur laluan di Eropah dalam konteks pengebumian, umpamanya Newgrange, atau Carrowmore di Ireland. Perkataan untuk quartz dalam bahasa Ireland ialah grian cloch yang membawa maksud "batu matahari". Pliny the Eldery, ahli alamiah Rom, mempercayai bahawa quartz merupakan ais yang beku selama-lamanya. Beliau mendakwa bahawa quartz yang ditemui berhampiran dengan glasier-glasier di Pergunungan Alp dengan hablur-hablur yang besar berbentuk sfera digunakan untuk mendinginkan tangan. Pliny juga tahu akan keupayaan quartz untuk menyebarkan cahaya menjadi sebuah spektrum.

Quartz mempunyai hablur berkutub putar dan berupaya memutarkan satah pengutuban cahaya yang melintasinya. Hablur-hablur tersebut juga berpiezoeletrik tinggi dan dikutubkan dengan cas negatif pada satu hujung serta cas positif pada hujung yang lain apabila dikenakan tekanan. Ia akan bergetar jika dipasang dengan arus ulang-alik elektrik dan oleh itu, hablur-hablur quartz sering dipergunakan dalam bidang perdagangan untuk membuat tolok tekanan, pengayun, penyalun, serta jam tangan.

Saturday, January 29, 2011

HOT ITEM!!!!!!!!!! TARING HARIMAU MATI BERAGAN (007) UNTUK DIMAHARKAN (SOLD OUT)


HUB OR SMS NOW

KHASIAT-

-PENGGERUN
-PENUNDUK
-WIBAWA
-PENGARUH

DLL......INSYAALLAH

HOT ITEM!!!!!!!!!MINYAK BULU PERINDU ASLI PENGASIH & PELARISAN MAHARNYE RM100.00MINYAK PENGASIH ASLI BULUH PERINDU
 minyak ini untuk sekadar membantu sesiapa yang memerlukan, kami tidak bertanggungjawab sekiranya minyak ini digunakan di jalan yang songsang kerana minyak ini terlalu kuat untuk di salah guna, jadi kami berharap ianya digunakan di jalan yang benar. Minyak ini adalah minyak pengasih asli tradisional dari Indonesia. Kenyataan berikut memberi penerangan tentang kegunaan dan khasiat minyak ini yang mana ianya tercatit seperti di bawah ini:
KEMAMPUAN MINYAK BULUH PERINDU
Minyak buluh perindu dari Kalimantan Timur yang dijuluki si Raja, karena kalau orang sudah kena tempat minyak tersebut baik laki-laki maupun perempuan tidak bisa menahan kerinduannya baik siang maupun malam, maka orang yang kena minyak tersebut akan langsung mendatangi ke rumah orang yang mengolesnya.
KEGUNAAN MINYAK BULUH PERINDU
Untuk syarat:
 • PENGASIHAN
 • KEWIBAWAAN
 • DAGANG/PELARISAN
 • TANI
 • BISNIS
 • KERAHAYUAN
 • MENAGIH HUTANG
 • KARIER
 • DLL
CARA MENGGUNAKANNYA:
 • Di pakai di alis mata sebelum berangkat dari rumah dan diniati sesuai maksud dan tujuan.
 • Untuk pengasihan dicalitkan kepada empunya diri.

BATU KHALIMAH BESI KUNING ASLI mahar nya rm100


Batu khalimah besi kuning asli ini sangat indah estetikanya kelihatan benar dan sungguh menarik untuk dijadikan koleksi. Pada peminat cincin mereka pasti tahu harga sebenar cincin ini.

Sila lihat gambar di atas di mana secara kebetulan kami mengambil gambar dan mendapati gambar tersebut berbeza antara duanya. Yang pertama, gambarnya hanya kelihatan batu khalimah besi kuning tersebut. Kami mengambil gambar semula namun gambar tetap menjadi seperti yang sama. Jadi kami menyangka kamera kami rosak jadi kami mengambil gambar yang kedua untuk kadar banding iaitu bersama duit lima sen barulah gambarnya menjadi seperti sediakala. Kami tidak tahu apa puncanya ia menjadi seperti itu tapi kami tahu ada sesuatu tenaga pada besi kuning ini.

CINCIN BATU SERAI PELANGI ASLI IKAT PERAK 925 mahar nya rm230


BATU SERAI PELANGI ADALAH AMAT SUKAR DITEMUI,BATU INI MEMPUNYAI TUJUH WARNA YANG MENYERUPAI WARNA PELANGI DAN DIKATAKAN KHASIATNYA AMAT KUAT UNTUK PELARIS DAN PEMANIS APABILA IANYA MAMPU MENGELUARKAN TUJUH WARNA DALAM SATU-SATU MASA.IANYA DIKATAKAN TERHASIL DARI POHON SERAI SEWAKTU HUJAN RENYAI DAN TERDAPAT SELARAN PELANGI PADA POHON ITU MELALUI TITISAN HALUS HUJAN RENYAI-RENYAI,,..

CINCIN BATU SERAI ASLI IKAT PERAK 925 TEMPAHAN KHAS
CINCIN BATU SERAI ASLI saya beli dari pemborong cincin harga pasarannya lebih kurang RM550 sebuah saya ingin melelong beberapa rekaan antaranya batu serai kuning berpermata ini yang dihasilkan dengan ketukangan yang tinggi...

CINCIN BATU SERAI MERAH ASLI mahar nya rm140

BATU SERAI hanya diperolehi daripada pokok serai kampung yang berbunga atau pada tumbuhan-tumbuhan yang mengeluarkan bunga seakan bunga padi. Untuk makluman semua, pokok serai adalah tumbuhan yang amat sukar untuk mengeluarkan bunga dan pokok serai yang mengeluarkan bunga amat sukar dan jarang-jarang untuk ditemui. Jika ditemui pokok serai berbunga, untuk mengambil batu-batu yang terdapat dibahagian bawah perdu pokok serai tersebut memerlukan kaedah dan cara-cara yang tertentu dan hanya orang-orang yang arif dengannya saja yang berjaya mendapatkan batu serai. Terdapat pelbagai jenis warna yang biasa didapati seperti warna merah, kuning, warna jernih, biru,hijau dan unggu.
Kelebihan dan keistimewaan batu serai dimata umum ialah untuk pemanis dan pelaris.

CINCIN BATU SERAI BIRU ASLI TEMPAHAN mahar nya rm180

CINCIN BATU SERAI ASLI IKAT PERAK saya beli dari pemborong cincin harga pasarannya lebih kurang RM350 sebuah saya ingin melelong beberapa rekaan antaranya batu serai kuning berpermata ini yang dihasilkan dengan ketukangan yang tinggi...

CINCIN BATU SELUNDUK PUTIH ASLI mahar nya rm 150

  CINCIN BATU SELUNDUK PUTIH DAN HITAM atau Beryl putih  atau lutsinar dikenali sebagai goshenite. Nama goshenite diambil dari nama tempat di mana beryl putih pertama dijumpai Goshen, Massachusetts. Beryl ini sangat jarang ditemui dan mempunyai signifikan yang kecil kepada industri batu permata. Ini kerana terlalu jarang ditemui juga tidak menjamin harga yang baik kerana kesukarannya untuk dilihat di pasaran dan tidak ramai yang mengenalinya atau meminatinya.Diwakafkan batu ini segala ilmu dan kekuatan secara makrifah insyaAllah dengan kekuasaanNya dapat menundukkan musuh, menghilangkan sakit dan meyembuhkan penyakit, menghindarkan ganguan makhluk halus, menghilangkan darah gemuruh,  serta untuk keselamatan diri.

CINCIN TARING HARIMAU ASLI IKAT PERAK mahar nya rm180


CINCIN PANGKAL TARING HARIMAU IKAT PERAK
PANGKAL TARING HARIMAU ATAU AKARNYA DI AMBIL DARI TARING SEEKOR HARIMAU JANTAN TARINGNYA DIJADIKAN HULU KERIS MANAKALA PANGKAL AKARNYA DIJADIKAN CINCIN,DAN BENTUK ASALNYA DIKEKALKAN AGAR NAMPAK KEASLIANNYA TIDAK DICANAI ATAU DIGOSOK IANYA ASLI SEPERTI SEDIA KALA.. 

CINCIN KAYU TAS PENUNDUK HAIWAN BUAS DAN BERBISA mahar nya rm150


KAYU TAS
 MERUPAKAN KAYU YANG TUMBUH TANPA DIGANGGU TUMBUHAN LIAR DAN HAIWAN SERTA SERANGGA DISEKELILING BATANGNYA BERSIH DAN TIADA APA-APA YANG BERANI TUMBUH ATAU LALU INI KERANA KAYU TAS MERUPAKAN KAYU YANG DITAKUTI OLEH MAKHLUK LAIN KERANA GETAHNYA BERACUN DAN KAYUNYA MEMPUNYAI BAU ANCAMAN..KAYUI TAS JUGA DIGUNAKAN SEBAGAI ALAT UNTUK PERSEMBAHAN DI SARKAS JIKA KITA LIHAT PELATIH HARIMAU ATAU SINGA ADA MEMEGANG KAYU DAN ITULAH KAYU TAS SEBENARNYA..
SESUAI SEKALI SEBAGAI PELINDUNG DARI BINATANG BUAS DAN DAN BERBISA DAN MERUPAKAN JUGA SEBAGAI PENGGERUN...


SYILING YASSIN 1 BAHTERA NABI NOH PROFIL TINGGI ASLI mahar nya rm180


SYILING YASSIN INI ADALAH KOLEKSI PERIBADI SAYA DAN TELAH DIBELI DARI SEORANG HAMBA ALLAH SEWAKTU KELUAR NEGARA SAYA ADA BEBERAPA SET DAN HARGANYA DIPASARAN MENCECAH SEHINGGA RM4000++..SESIAPA YANG MEMINATI ITEM INI PASTI TAHU AKAN KESUKARAN MENDAPATKAN KOLEKSI YANG BENAR-BENAR ASLI...

BAGAIMANAKAH YANG DIKATAKAN ASLI

1.CETAKAN TIMBULANNYA YANG LEBIH KEMAS DAN TELITI SILA RUJUK GAMBAR.
2.DIKELILING SYILING INI TERDAPAT GARISAN LEKUK YANG MENYERUPAI SYILING SEBENAR.
3.DIHASILKAN DARI PERAK ASLI LIHAT WARNANYA.
4.APABILA DILAGAKAN ANTARA SATU SAMA LAIN ATAU SYILING LAIN BUNYI DETINGNYA NYARING DAN HALUS.

Khasiat SYILING YASSIN:

 • Melindungi diri dari marabahaya
 • Menahan dengkian manusia..
 • kekuatan tenaga..
 • Menjauhkan syaitan dan segala unsur kejahatan.
 • kebiasaannya yang paling ditakuti oleh kita ialah santau dan ini akan dapat di tepis.
 • Memampan dari serangan halus seperti santau dan ilmu hitam..
 • Rasa yakin diri dan berani...
SYILING YASSIN 7 kupu-kupu KOLEKSI BEPROFIL TINGGI ASLI mahar nya rm180


DUIT SYILING YASSIN 7 ANTIK DAN ASLI

SYILING YASSIN INI ADALAH KOLEKSI PERIBADI SAYA DAN TELAH DIBELI DARI SEORANG HAMBA ALLAH SEWAKTU KELUAR NEGARA SAYA ADA BEBERAPA SET DAN HARGANYA DIPASARAN MENCECAH SEHINGGA RM4000++..SESIAPA YANG MEMINATI ITEM INI PASTI TAHU AKAN KESUKARAN MENDAPATKAN KOLEKSI YANG BENAR-BENAR ASLI...

BAGAIMANAKAH YANG DIKATAKAN ASLI

1.CETAKAN TIMBULANNYA YANG LEBIH KEMAS DAN TELITI SILA RUJUK GAMBAR.
2.DIKELILING SYILING INI TERDAPAT GARISAN LEKUK YANG MENYERUPAI SYILING SEBENAR.
3.DIHASILKAN DARI PERAK ASLI LIHAT WARNANYA.
4.APABILA DILAGAKAN ANTARA SATU SAMA LAIN ATAU SYILING LAIN BUNYI DETINGNYA NYARING DAN HALUS.

Khasiat SYILING YASSIN:

 • Melindungi diri dari marabahaya
 • Menahan dengkian manusia..
 • kekuatan tenaga..
 • Menjauhkan syaitan dan segala unsur kejahatan.
 • kebiasaannya yang paling ditakuti oleh kita ialah santau dan ini akan dapat di tepis.
 • Memampan dari serangan halus seperti santau dan ilmu hitam..
 • Rasa yakin diri dan berani...

BUKU LIMA ASLI SALUT NIKEL EMAS KOLEKSI TERHAD rm100

Buku lima ialah sejenis senjata berbentuk penumbuk yang mempunyai mata berbucu dan digenggam di tangan. Buku lima mudah dibawa ke mana-mana kerana boleh disimpan di poket belakang. Senjata ini digunakan untuk mempertahankan diri daripada serangan musuh secara tiba-tiba.

KERIS MISTIK LILIT MERAH 5inci MATA BERLUBANG BESI HITAM mahar nya rm140


SEJARAHNYA
Keris ini adalah keris azimat yang telah digunakan oleh orang tua-tua waktu dahulu kisahnya ianya digunakan untuk melindungi mereka sewaktu menempuh perjalanan yang jauh didalam hutan..mengikut kepercayaan mereka keris ni akan memebuatkan roh-roh jahat menjauhi mereka dengan sedikit bacaan ayat suci al-quran malah yang paling mereka takut adalah binatang buas.keris ini jarang dijumpai atau sukar dicari.sesipa yang tahu akan sejarah dan kegunaan keris ini pasti mengetahui bagaimana untuk menggunakaNnya.

Friday, January 28, 2011

QURAN MINI SUKAR DIDAPATI mahar nya rm80

QURAN MINI
Quran mini ini berguna kalau diletakkan di rumah dan diletakakkan ditempat yg tinggi dan mulia untuk melindungi diri dari marabahaya dan pelbagai lagi khasiat pada pengamal perubatan tradisional mereka arif tentang penggunaan quran mini ini dan kebiasaannya mereka tidak dedahkan yang mereka menggunakannya. Ianya juga boleh diletakkan di dalam kenderaan untuk diselamatkan dari kecelakaan dengan izin ALLAH. Ada juga diletakkan di dalam laci atau tempat simpan wang untuk berniaga supaya mendapat keberkatan dan lebih penting kita harus percaya kepada ALLAH SWT.

MINYAK TAHAN LAMA, BESAR, PANJANG DIRANJANG, ISTERI SYOK mahar nya rm100

INDIKASI
-Sesuai bagi anda yang tidak tahan lama dalam hubungan seks.
-Nafsu besar tenaga kurang, lemah syahwat.
-Pencegahan keluarnya air mani sebelum waktunya, selepas isteri klimaks 3 kali.

BAHAN-BAHANNYA
Minyak ini dihasilkan dari campuran minyak lintah, gambir, sireh, pinang dan juga minyak ular. Ianya tidak memudaratkan kerana penggunaannya hanya di bahagian luar sahaja. Pastikan minyak ini jauh dari jangkauan kanak-kanak dan ianya tidak boleh diminum.

CARA MENGGUNAKANNYA
Disapukan minyak ini pada penis anda dengan rata, tunggu kira-kira 10-15 minit sebelum bersenggama dimulai, sesudah itu dicuci dengan air biasa, dengan itu anda telah siap untuk senggama.

KEPING BESI KUNING AYAT ASLI mahar nya 100


SEJARAH DAN MITOS BESI KUNING INI DIKATAKAN MEMPUNYAI KEKUATAN YANG TIDAK DAPAT DITANDINGI OLEH MANA-MANA BESI DI DUNIA. DIKATAKAN JUGA BESI-BESI LAIN TAKUT KEPADANYA. KEBANYAKAN PENGAMAL PERUBATAN TRADISIONAL MENGGUNAKAN KEPING BESI KUNING INI UNTUK MENGESAN PENYAKIT DALAMAN YANG BERKAITAN DENGAN SENDI-SENDI DAN TULANG-TEMULANG. KEBIASAANNYA TUKUNG URUT MENGGUNAKANNYA. ALLAHUALAM....

WANG SUKARNO UNTUK DILELONG mahar nya rm150

UANG SUKARNO
Uang Sukarno ini berguna pada pengamal perubatan tradisional mereka arif tentang penggunaan uang sukarno ini dan kebiasaannya mereka tidak dedahkan yang mereka menggunakannya. Ianya akan bergulung dengan sendirinya jika di letakkan di atas tapak tangan ini untuk menunjukkan keasliannya (sila lihat video di bawah). Ada juga diletakkan di dalam laci atau tempat simpan wang untuk berniaga supaya tidak mengalami kerugian dan mendapat keuntungan yang lumayan dan lebih penting kita harus percaya kepada ALLAH SWT.

SAYA SEBAGAI PENIAGA

Saya membeli uang sukarno ini di Indonesia dan dihasilkan oleh pengeluar yg asli...bagi saya apa benda didunia ini Allah jadikan ianya berguna cuma cara kita yang berbeza mengikut kepercayaan masing-masing...

TASBIH CEMETI KAYU STIKI AYAT mahar rm180

TASBIH CEMETI KAYU STIKI AYAT
Tasbih cemeti ini selalu digunakan oleh pesilat-pesilat di Tanah Jawa. Ianya selalu diikat dipinggang ataupun dililitkan dileher. Keadaan dan rupanya yang kelihatan seperti tasbih dan juga bagi mempertahankan diri dan senjata tersembunyi sesuai dibawa kemana-mana tanpa disyaki dan menjadi kesalahan. Bahannya iaitu kayu stiki yang merupakan kayu yang ringan namun berat di dalam air. Kayu ini mengikut kata penjual ianya memampan segala kuasa dan niat jahat orang lain atau musuh yang cuba mengancam diri kita. Bahan pengikat kayu ini merupakan tali kabel besi yang mempunyai kekuatan 500 paun.

CARA PENGGUNAAN:
1. Dengan niat yang ikhlas dan jalan yang benar diikuti dengan takbir 3 kali libasan dilepaskan kearah musuh di bahagian yang lemah seperti perut, tekak dll.
2. Tidak boleh digunakan oleh yang belum akil baligh dikhuatiri di salah guna dan memakan diri.
3. Jangan di bawa dan di simpan ke tempat kotor dan maksiat.

GELANG NAGA BARONGAN TEMBAGA ASLI mahar nya rm499

GELANG NAGA BARONGAN TEMBAGA ASLI
Gelang ini milik tuan guru sahabat lama saya. 


GELANG NAGA BARONGAN TEMBAGA ASLI
Gelang ini milik tuan guru sahabat lama saya. Dia meminta bantuan saya untuk mencarikan pembeli yang berminat akan koleksi terhad ini. Mengikut kata sahabat saya gelang ini dijumpai sewaktu beliau berkelana di hutan simpan di kawasan bukit di Tanah Jawa sepuluh tahun dahulu. Disebabkan sahabat saya ini banyak membantu beliau sewaktu berguru, tuan guru memberi item ini sebagai hadiah kepadanya. Maka pada hari ini genaplah 5 tahun sahabat saya menyimpannya sebagai koleksi dan sekarang dia ingin menjualnya kepada peminat-peminat item tembaga asli. Saya sebagai pelelong ingin melelong item ini bagi pihak sahabat saya dengan nilai yang tidak diketahui namun mempunyai nilai koleksi yang tinggi yang pasti diketahui oleh peminat-peminat tembaga asli di luar sana

Friday, January 21, 2011

HULU KERIS KAYU KEMUNING ASLI mahar nya 160

1.UKIRAN, bagian keris yang merupakan tempat pegangan tangan, diluar Jawa disebut HULU KERIS, sedang didaerah Yogyakarta dan Surakarta disebut Deder atau Dederan.Ukirannya hampir seluruhnya berbentuk manusia yang distilir halus, sebagian kecil berbentuk hewan dan tumbuhan yang distilir.
 
2.Bahan biasanya dari kayu dengan urat yang bagus serta gampang dibentuk, kadang dari tanduk, gading, fosil graham gajah.
3.Untuk kayu biasanya Timoho, Cendana, Tayuman, Kemuning atau akar jati.
4.Ukiran atau hulu keris yang berpamor dan menyatu dengan bilah keris di Jawa Tengah dan Timur sering disebut Deder Iras, keris semacam ini biasa disebut Keris Sajen.

PEDANG MELAYU PERANG PANJANG ASLI MATA BERWAFAQ mahar nya rm400

PEDANG MELAYU PERANG PANJANG ASLI MATA BERWAFAQ

Thursday, January 20, 2011

KERAMBIT ASLI HULU KAYU & SARUNG KULIT KERBAU mahar nya rm180

 KERAMBIT ASLI HULU KAYU & SARUNG KULIT KERBAU

KERIS BERDIRI MELAYU BERLUK 3 PAMOR AKAR MATA WANGI mahar nya rm450

KERIS BERDIRI MELAYU BERLUK 3 PAMOR AKAR MATA WANGI

KERIS BERDIRI NAGASASTRA MATA WANGI LUK 11 mahar nya rm700

KERIS NAGASASTRA PAMOR ALUR MATA WANGI ini ditempa khas oleh tukang keris dari tanah jawa sejarah awalnya keris ini dihasilkan untuk hulubalang dizaman kesultanan raja-raja Bali 500 tahun sebelum masihi.Penggunaan motif flora dan faunasebagai hulunya merupakan metafora kuasa menggambarkan kekuatan dan semangat kesatriaan dan setia kepada rajanya pada zaman itu.
Keunikan ukiran hulu dan sarungnya yang begitu halus mewujudkan suatu penghasilan seni ukiran masyarakat Bali yang begitu terkenal sehingga kini.Keris berluk 9 ini merupakan keris panjang yang sesuai digunakan untuk peperangan dan bukan untuk bermegah-megah atau dijadikan hiasan semata-mata ini kerana matanya yang ditempa bersama 3 jenis besi iaitu besi semangka tunggal,besi lintah hitam dan tembaga putih yang kuat dan sukar didapati pada zaman moden ini

KERIS NAGASASTRA 6inci ..PENUH AZIMAT DAN SUKAR DIJUMPAI- mahar rm150

Keris ini adalah keris azimat yang telah digunakan oleh orang tua-tua waktu dahulu kisahnya ianya digunakan untuk melindungi mereka sewaktu menempuh perjalanan yang jauh didalam hutan..mengikut kepercayaan mereka keris ni akan memebuatkan roh-roh jahat menjauhi mereka dengan sedikit bacaan ayat suci al-quran malah yang paling mereka takut adalah binatang buas.keris ini jarang dijumpai atau sukar dicari.sesipa yang tahu akan sejarah dan kegunaan keris ini pasti mengetahui bagaimana untuk menggunakanya.

KERIS MELAYU 100% TEMBAGA ASLI,Mata tertulis ayat Al-Quran mahar rm150

SEJARAHNYA
Keris ini adalah keris azimat yang telah digunakan oleh orang tua-tua waktu dahulu kisahnya ianya digunakan untuk melindungi mereka sewaktu menempuh perjalanan yang jauh didalam hutan..mengikut kepercayaan mereka keris ni akan memebuatkan roh-roh jahat menjauhi mereka dengan sedikit bacaan ayat suci al-quran malah yang paling mereka takut adalah binatang buas.keris ini jarang dijumpai atau sukar dicari.sesiApa yang tahu akan sejarah dan kegunaan keris ini pasti mengetahui bagaimana untuk menggunakanya.

KERIS BERDIRI MELAYU LAMA BERLUK 9 PAMOR AKAR MATA WANGI

KERIS BERDIRI MELAYU LAMA BERLUK 9 PAMOR AKAR MATA WANGI  MAHAR NYA RM 500

Wednesday, January 19, 2011

nur cahaya kita semua...

X-POSE MISTIK-AJAIB PEMBERIAN ALAM GHAIB BUNIAN UNTUK DIMAHAR KAN


PEMBERIAN ALAM GHAIB BUNIAN UNTUK DIMAHAR KAN KEPADA YANG BERTUAH............................IYE NYE MEMPUNYAI KEINDAHAN YANG TERSENDIRI........ INSYAALLAH ASLI.       BIDALAH KUN FAYA KUN.


CINCIN BATU BAIDURI BULAN mahar rm120.00

CINCIN BATU BAIDURI API ASLI ini berasal dari gua hasil adari letusan larva gunung berapi yang keluar dari kedalaman 500 kaki ini merupakan kejadian semulajadi alam hasil dari gabungan kepanasan larva dari perut bumi sehingga mencapai 1000 darjah celcius  yang secara luar biasa terbit dalam batu sila lihat gambar diatas(dimakrifat kan energi segala kekuatan)


X-POSE MISTIK-AJAIB BATU AJAIB ( 01 ) MAHAR NYE RM 1000.00


SERIOUS BUYER ONLY...............HUB NOW KEPADA YG BERTUAH SAHAJA YANG MAMPU MEMILIKI BATU AJAIB  INI KEINDAHAN NYE SERIBU SATU MACAM. INSYAALLAH JIKA REZKI ANDA BIDALAH.

CINCIN BATU JED PUSAR mahar rm200

CINCIN BATU JED PUSAR

CINCIN BATU JED ASLI INI DI PEROLEHI DARI BAHAGIAN TERAS JED MENTAH YANG DI OLAH MENJADI BATU CINCIN IANYA ADALAH GABUNGAN DUA JENIS BATU JED IAITU JED HIJAU DAN JED PUTIH YANG MANA JARANG-JARANG DI JUMPAI...KEPADA SESIAPA YANG MENGETAHUI AKAN NILAINYA PASTI INGIN MEMILIKINYA

CINCIN BATU JED MUTU TINGGI IKAT TEMBAGA mahar nya rm200
CINCIN BATU JED

CINCIN BATU JED ASLI INI DI PEROLEHI DARI BAHAGIAN TERAS JED MENTAH YANG DI OLAH MENJADI BATU CINCIN DAN JED INI MERUPAKAN JED BERGRED TINGGI SILA LIHAT ISISNYA...KEPADA SESIAPA YANG MENGETAHUI AKAN NILAINYA PASTI INGIN MEMILIKINYA..

CINCIN KAYU TERAS DELIMA MENUKAR AIR MENJADI MERAH UTK PENAWAR mahar rm200

CINCIN KAYU TERAS DELIMA ASLI ANTIK DAN MISTIK

CINCIN KAYU TERAS DELIMA INI DIHASILKAN DARI KAYU TERAS DELIMA ASLI,KAYU TERAS DELIMA ADALAH KAYU YANG DIGUNAKAN UNTUK MENGHASILKAN TASBIH BAGI PROSES PERUBATAN TRADISIONAL DI INDONESIA..KHASIAT AIR RENDAMAN KAYU INI ADALAH UNTUK MENYEJUKKAN BADAN DAN HATI,KEREDAKAN DEMAM,MENGHALAU GANGGUAN MAKHLUK HALUS,MENGHILANGKAN SANTAU DAN MENGHILANGKAN KESAKITAN AKIBAT KECEDERAAN DALAMAN DENGAN SEGERA...

CARA PENYEDIAANNYA:
1.SELAWAT KEATAS NABI S.A.W SEBANYAK 3 KALI..
2.RENDAMKAN DALAM AIR SELAMA BEBERAPA MINIT SEHINGGA AIR MENJADI MERAH..
3.SELAWAT KEATAS NABI 3 KALI DAN HEMBUSKAN KEPADA AIR..
4.ARAHKAN PESAKIT MENGUCAPKAN BISMILLAH DAN SELAWAT KEATAS NABI SEMULA DAN MINUM SEDIKIT DEMI SEDIKIT...INSYAALLAH MUJARAB...


Tuesday, January 18, 2011

GELANG AZIMAT PENUH MISTIK mahar rm100.00

GELANG SILVER AYAT
Kepada sesiapa yang mengetahui khasiat gelang ini pasti tahu cara penggunaannya dan juga pasti tahu harganya.


TALI PINGGANG RAJA KAYU mahar rm200.00

Tali Pinggang Raja Kayu.
Antara khasiat-khasiat Raja Kayu ialah:
 • Dapat menundukkan dan melemahkan seseorang yang berniat jahat pada diri kita.
 • Untuk dijadikan sebagai pendinding diri dari hasad dengki manusia.
 • Boleh menghalau dan menjauhkan makhluk halus dari menggangu.
 • Ianya juga mempunyai khasiat yang tinggi untuk tujuan perubatan.
 • Tali pinggang raja kayu ini dapat melindungi keseluruhan tubuh badan kita apabila resapan auranya diletakkan di bahagian pinggang kita.


HOT ITEM!!!!!!MANI GAJAH ASLI UMPAMA MINYAK DAGU MAHAR NYE RM 100.00
MANI GAJAH ASLI
Mani Gajah Asli ini kami perolehi dari Indonesia, ianya diambil dan dikumpul oleh penduduk asli kaum batak dari pedalaman Indonesia. Mani Gajah yang kami beli ini sebesar duit syiling 10 sen. Kebiasaannya mani gajah ini di jual dalam bentuk minyak di mana ianya dicairkan dan dicampur dengan minyak atar tetapi kemusykilannya berapa banyakkah mani gajah yang terdapat di dalam minyak itu. Mani Gajah milik kami ini boleh menghasilkan minyak asli sehingga 100 botol sebesar botol minyak atar yang asli tanpa dicampur dengan apa-apa minyak.
SEJARAHNYA
Mengikut kisah orang asli batak mani gajah ini mampu mempengaruhi minda manusia untuk menurut kata dan kehendak pengguna minyak ini, lebih kuat lagi dari minyak cenuai atau minyak pengasih sehinggakan yang terkena seperti di pukau dan tidak sedarkan diri.
KHASIATNYA
Minyak air mani gajah ini amat mujarab sebagai penunduk, pengerat kasih sayang suami isteri, pengasih, dan juga pelaris untuk perniagaan dan pekerjaan.
MENGAPA ANDA PERLU MEMBIDA ITEM INI?
Dengan mencairkan mani gajah ini menjadi cecair dan dicampurkan ke dalam minyak atar asli mampu menghasilkan 50 – 100 botol sebesar botol minyak atar dan harga pasarannya untuk sebotol ialah RM100 – RM300. Jadi anda cuba bayangkan sekiranya 100 botol berjaya dijual. 


HOT NOW!!!!!!!!!!!! MINYAK MANI GAJAH MAHARNYA RM100.00


SEJARAHNYA
Mengikut kisah orang asli batak mani gajah ini mampu mempengaruhi minda manusia untuk menurut kata dan kehendak pengguna minyak ini, lebih kuat lagi dari minyak cenuai atau minyak pengasih sehinggakan yang terkena seperti di pukau dan tidak sedarkan diri.

Minyak air mani gajah ini amat mujarab sebagai penunduk, pengerat kasih sayang suami isteri, pengasih, dan juga pelaris untuk perniagaan dan pekerjaan


*thank you all to buy 4me. : -)

minyak mani gajah mahar rm100

SEJARAHNYA
Mengikut kisah orang asli batak mani gajah ini mampu mempengaruhi minda manusia untuk menurut kata dan kehendak pengguna minyak ini, lebih kuat lagi dari minyak cenuai atau minyak pengasih sehinggakan yang terkena seperti di pukau dan tidak sedarkan diri.
KHASIATNYA
Minyak air mani gajah ini amat mujarab sebagai penunduk, pengerat kasih sayang suami isteri, pengasih, dan juga pelaris untuk perniagaan dan pekerjaan.

Thursday, January 13, 2011

OFFER HOT ITEM!!!!!!!!!!!!!!!! MINYAK BURUNG CENDERAWASIH mahar nya rm150.00

*simbul dari alam ghaib sdh diuji keberkesananya alhamdulilah .
• Ada kepercayaan bahawa burung ini tidak pernah hinggap dipohon tetapi kekal terapung di angkasa. la juga dipanggil burung syurga. 
• Dianggap membawa unsur sakti, tuah dan kuasa pelaris. 
• Diburu kerana dipercayai membawa kuasa, tuah dan pengaruh di kalangan masyarakat Nusantara. 
• Dikaitkan dengan khasiat tinggi dalam dunia perubatan tradisional. 
• Bahagian tubuhnya juga dikatakan memberi kelebihan kepada sesiapa yang memilikinya
1001 hasiat


 # Barangsiapa yang kesempitan rezekinya, insya’Allah akan dipermudahkan urusannya.
# Mudah didampingi oleh orang ramai.
# Mempunyai wibawa dan karisma
# Pelaris perniagaan.
# Memudahkan perjalanan pekerjaan dan urusan.
# Memulihkan hubungan suami dan isteri yang bermasalah
# Mencari jodoh
# Menaikkan penyeri wajah
# Untuk pemanis
# Sebagai pemikat
# Orang lain terpesona melihat anda
# Orang lain lembut hati apabila melihat wajah anda
# Ramai ingin berdamping atau berkawan dengan anda
# Wanita atau lelaki akan tergila-gilakan anda
# Setiap yang terkena minyak ini pasti akan jatuh cinta pada anda
insyaallah dgn izin allah swt.

*thank you  all to buy for me.

Sunday, January 9, 2011

samar asli rm100

samar asli kelebihan terletak kpada sipemakai antara brg gaib yg menarik perhatian org. baik utk pengadang diri.dgn izin allah.swt.